SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altaş TÜRMOB Yönetiminde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)’nin 20. olağan genel kurulunda, disiplin kuruluna seçildi.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler odaları Birliği’nin 23-24 Ekim 2010 tarihinde Ankara’da yapılan 20. olağan seçimli genel kurulunda seçimlere, daha önce genel başkan yardımcısı görevinde bulunan Nail Sanlı başkanlığındaki Çağdaş Demokratlar Grubu ile Gelir İdaresi eski başkanı Osman Arıoğlu’nun başkanlığındaki Değişim Grubu katıldı.

Çağdaş Demokratlar Grubu yönetim kurulunda 7, denetim kurulunda 3, disiplin kurulunda da 4 üyelik olmak üzere kurullarda 14 üyelik kazanırken, Değişim grubu yönetimde iki, disiplinde bir olmak üzere 3 üyelik kazandı.

Çağdaş Demokratlar grubunda Doğu ve Güneydoğuda yer olan 17 SMMMO odası ve 25 ilin adayı olarak yer alan Malatya SMMMO Mustafa Bahadır Altaş 2010-2013 yılları arasında görev yapmak üzere TÜRMOB disiplin kuruluna seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız