SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Altay Maçında Avantajlıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında İzmir ekibi Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana İstanbul’da fizik tedavisi devam eden defans oyuncusu Evren Kürkçü dışında bütün futbolcular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon çalışmasıyla sona erdi. Çalışmalar esnasında futbolcuların bir hayli keyifli ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı.

Öte yandan takım kaptanı Okan Öztürk ile sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Takım kaptanı Okan Öztürk, Altay maçının play off için önemli olduğunu kaydederek, bu maçı kazanıp yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, Altay maçını muhakkak kazanmaları gerektiğini ifade ederek, “Play off için bu maçı kazanırsak, biraz rahatlamış olacağız. Altay, bizim 1 puan altımızda ve yendiğimiz takdirde aramızdaki puan rakını 4’e çıkaracağız. Bu da bize rahat bir nefes aldıracaktır. Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Hafta sonunda da iyi mücadele ederek, taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Her takımın ligde bir hedefinin olduğunu, kendilerinin de play off’a kalmak istediklerini belirterek, “İç sahada Kızılcahamamspor maçına kadar bir problemimiz vardı. İç sahada kaybedilmemesi gereken puanları kaybettik. Bu da şampiyonluk açısından puan farkının açılmasına neden oldu. Bu anlamda hafta sonu sahamızda oynayacağımız Altay maçı önemli. Hedefimiz bitmiş değil. Taraftarlarımızın desteğiyle Altay maçını kazanmak istiyoruz. Bütün takımları şuanda kendileri için hedefleri var. Altay’ın da hedefleri var. Tabi ki her takım kendi performansını en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyor. Bizimde bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak içinde Altay maçını muhakkak kazanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ise, ligde geride kalan 2 haftada iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, “Ligde son 10 maç kaldı. Hepsi birbirinden zorlu maçlar. Hepsi de final havasında geçecek. Biz elimizden geldiğince mücadelemizi sürdürüyoruz. Özcan hoca göreve geldiğinden beri de iki haftadır iyi top oynuyoruz. Tokatspor maçında da iyi oynadık. Bu maçı kazanabilirdik. İyi mücadele ettik. Ama olmadı ve berabere ayrıldık” şeklinde konuştu.

Altay maçını kazanıp, play off yolunda rahatlamak istediklerini ifade eden Kahya, “Bu hafta Altay ile sahamızda karşılaşacağız. Altay’ın her ne kadar maddi durumları şu anda iyi olmasa da, iyi bir kadroları var. Ligde de iyi mücadele ediyorlar. Bizimde çalışmalarımız iyi gidiyor. Yenmek zorundayız. Sahamızda ve seyircimiz önünde bir seri yakalamak istiyoruz. Çünkü bundan sonra hep rakiplerimizle oynayacağız. Takımımızı avantajlı görüyorum. İyi mücadele edip, galip gelmek istiyoruz” dedi.

Kahya, ilk 5’in içinde olmak istediklerini de kaydederek, şunları söyledi: “İlk 5’in içinde olmak istiyoruz. Birincilik imkansız değil ama çok zor görünüyor. Balıkesirspor iyi bir hava yakaladı ve birinci sırada ligi götürüyor. Biz ilk 5 içinde yer almak istiyoruz. Bu anlamda mücadele gücümüzde arttı. Eskisi gibi kırılgan değiliz. Tecrübeli bir ekibiz. Takımızdan çok ümitliyim. İyi de top oynuyoruz. İlk önce play off’a girip, daha sonrada play off’tan bir üst lige çıkarız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız