SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alternatif Burs' Çalıştayı!..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da alt yapı oluşturma çalışmaları Malatyalı İşadamları Derneği başkanı Yunus Akdaş tarafından yürütülen ve 20 yılı aşkın süredir Malatyalı öğrencilere burs veren Malatya Eğitim Vakfı(MEV)'na alternatif olarak getirilmeye çalışıldığı, öne sürülen eğitim bursu projesi ile ilgili olarak bir çalıştay düzenlendiği yolunda Vali Ulvi Saran'dan bir açıklama geldi.

Vali, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgiyi verdi:

"Malatyalı her üniversite öğrencisine burs sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Malatya Eğitim Bursu Projesi”, geleceğimize yön verecek çocuklarımızın çağın gereklerine göre eğitim alabilmelerini sağlayacak bir uygulamadır.

Malatya Eğitim Bursu Projesi’nin önceliği, güven duyulan bir burs sistemi oluşturmaktır. Şeffaf, denetlenebilir ve herkese açık bir sistem, katılımcıları artıracak; insanların gönül rahatlığı ile bu hayırlı işe dahil olmalarını sağlayacaktır. Elbette ki, öğrencilerin de beklentisi yönünde adil, yeterli ve onuru koruyan bir burs dağıtım sistemi oluşturmak, Malatya Eğitim Bursu Projesi'nin bir diğer önceliğidir. Bir öğrencinin öğrenim görememe riskini ortadan kaldırmak ise, bu projenin temel işlevidir. Başka bir deyişle; ihtiyacı olup da burs alamayan Malatyalı öğrenci kalmaması hedeflenmektedir.

Malatya Eğitim Bursu Platformu çalıştayı 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat:16.15’de Anemon Otelde yapılacaktır. Malatya Eğitim Bursu Platformu toplantısına katılımınızdan onur duyarız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız