SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alternatif Yola Asfalt..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:56
Alternatif Yola Asfalt..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın Kale ilçesi ile Pütürge-Doğanyol ilçeleri bağlantılı yolun 17 kilometrelik kısmının asfaltlandığı bildirildi. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, kışın aşırı yağan kar yüzünden kubbe dağının kapanması neticesinde Kale-Gülenköy-Uzunhüseyin Pütürge-Doğanyol'a ve birçok köylere geçiş sağlayan tek alternatif grup yolunun Pütürge’den başlayan 17 kilometrelik kısmında asfaltlanma çalışmaları yapıldığını belirtti.
 
Sözü edilin yolda asfalt yapılmasını inceleyen Kaya, "Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları Ramazan ayı olması ve hava sıcaklığının 44 dereceyi bulmasına rağmen çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Kale ilçesinden başlayan bu alternatif grup yolumuzun toplam uzunluğu 50 kilometre asfaltlama çalışmalarına Pütürge tarafından başlanılarak, 17 kilometrelik kısmı asfaltlandı" dedi. 
 
"Kale sınırları içinde bulunan kısmın da yol genişletme çalışmaları bitmek üzere" diyen Kaya, bu yolun geçtiği yerlerin dik yamaçlarla kaplı dağlık bir alanda bulunmasının, çalışmaları zorlaştırdığını kaydetti. Kaya, şöyle devam etti:
 
"İnşallah önümüzdeki yıllarda Kale ilçemizin sınırları içinde bulunan kısmı asfaltlanacak. Kale-Pütürge-Doğanyol bağlantılı, Gülenköy-Uzunhüseyin-Karahüseyin köylerine ve mezralarına hizmet veren grup yolunun asfaltlama işi bittiğinde, 3 şerit olarak hizmete sunulacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız