SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alternatifli Listeler Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'e yükselen Malatya Belediyespor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, gelecek sezon için iyi bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ligi averaj farkıyla ikinci sırada tamamlayıp 2. Lig'e yükselen Malatya Belediyespor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, gelecek sezonun kadrosunda Malatyalı oyunculara da yer vereceklerini söyledi. Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın özellikle Malatyalı oyunculara yer verilmesi konusunda önerileri olduğunu ifade eden Tekin, "Antrenör arkadaşların izlediği futbolcular var. Elimizde de alternatifli 3 transfer listesi olacak. Bunu yönetime sunacağız. Yönetim maddi imkana göre futbolcu alacak" dedi.

Kendisinin de hafta sonlarında futbolcu izleyeceğini ve beğendiği futbolcuları transfer listesine alacağını aktaran İsmail Tekin, "Transferde ahlaklı olan ve takımı başarıya koşturacak, rahat bir lig geçirilmesini sağlayacak kadro oluşturmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Transferde Malatyaspor'dan da futbolcu alabileceklerini, bu nedenle Malatyaspor'un kongresini beklediklerini de dile getiren Tekin, "Kardeş takım Malatyaspor'un altyapısını oluşturacak olan Malatya Belediyespor, elbetteki Malatyaspor'dan da futbolcular alacak. Malatyaspor kongresinden sonra Malatyaspor'un hedefi belli olacak ve ona göre futbolcu alacağız" dedi.

Malatya Belediyespor'un tesisleşme ve altyapıya da önem verdiğine dikkat çeken Tekin, "Kulübe bir bina kazandırıldı. Çim saha yapıldı. Yeni otobüs alındı. Bunların hepsi profesyonelleşme adına büyük adımlar. Bu adımların devam edeceğini ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız