SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altgeçidin Üstü Kapatılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Çevreyolu'ndaki altgeçitin üst kısmının kapatılması için çalışmalara başladı.

Adliye ve Vergi Dairesi Başkanlığı binasının bulunduğu alanın sağındaki ve solundaki iki önemli kavşağı kapsayan altgeçitin üstünün kapatılması için geçit trafiğe kapatıldı. Karayolları tarafından yapılan altgeçitin üstünün kapanması işinin, belediye tarafından yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevreyolu altı ile kopukluk yaşanmaması için bu çalışmanın gerekli olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Adliye ve Emeksiz kavşakları arasında yapılan araç alt geçitlerin üstü Malatya Belediyesi tarafından kapatılıyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, alt geçitlerin üstünün kapatılmasının ardından, ortaya çıkan alanın meydan olarak düzenleneceğini söyledi.

25 Nisan Pazartesi günü yapılan bilgilendirme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin yanı sıra basın mensupları da katıldı.

Malatya Belediyesi tarafından yapılıyor…

Karayolları tarafından yapılan alt geçitlerin üzerinin Malatya Belediyesi tarafından kapatıldığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolu altı ile kopukluk yaşanmaması için bu çalışmanın gerekli olduğunu söyledi.

Alt geçitlerin üzerinin kapatılmasının ardından 7 bin m2’lik bir meydan oluşacağını da kaydeden Başkan Çakır, “Buradaki işler tamamen belediyemiz tarafından yapılıyor. Belediyemize maliyeti 2 milyon 250 bin lira civarında. Daha sonra yapılacak olan sanat yapılarıyla birlikte 5 milyonluk bir harcama yapılacak. İş bitim süresi 270 gün olarak belirlendi, ama daha kısa bir sürede bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yapılacak olan düzenleme çalışmasının ardından Malatya’nın önemli bir meydana daha kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, alt geçitlerin kuzeyinde otobüs ve minibüs duraklarının oluşturulacağını söyledi.

Malatya’nın geçiş güzergahları yeniden düzenleniyor…

Malatya’nın geçiş güzergahı olan çevre yolunun Battalgazi kavşağından Beylerderesi’ne kadar yeniden düzenleneceğini kaydeden Başkan Çakır, “Bununla ilgili projeler tamamlanarak, ihale aşamasına getirildi. Yeni düzenleme kapsamında yapılacak yürüyüş yolları, kaldırım düzenlemeleri, yeşillendirme çalışmaları ve yol düzenlemeleri Malatyamız’a ciddi değerler katacak” şeklinde konuştu.

Altgeçit üzerinde yapılan çalışmalar sırasında, alt geçidin sürekli olarak ulaşıma kapatılmayacağını belirten Başkan Çakır, çalışmalara bağlı olarak altgeçidin zaman zaman kapatılacağını sözlerine ekledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız