SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Altın Çocuk' Milli Takımda

0
Güncellendi - 2016-01-20 21:02:48
'Altın Çocuk' Milli Takımda
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Açık Su Yüzme Yarışması ve Milli Takım Seçmesinde Malatyalı yüzme sporcusu Metehan Altuntop, 15 yaş altı 5000 metre yüzme yarışmasında Türkiye birincisi olarak, altın madalya kazandı. Malatya'nın 'altın çocuğu' Metehan Altuntop, ilerleyen günlerde milli takım kampına davet edilecek.

Türkiye Yüzme Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Açık Su Yüzme Yarışması ve Milli Takım Seçmesi 8-9 Ocak tarihlerinde Bursa'da yapıldı. Malatyalı genç yüzücü Metehan Altuntop, 15 yaş altı 5000 metre yüzme yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Muhteşem bir performans sergileyen Altuntop, altın madalya kazanırken, milli takımın kapısını da aralamış oldu. İlerleyen günlerde milli takım kampına çağrılacak olan genç yüzücü, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

"BİZLERİ ONURLANDIRDI"

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ile birlikte şampiyonadan başarılı dönen yüzme sporcusu Metehan Altuntop ile il müdürlüğü yüzme antrenörleri Necati Özer, Ercan Karadoğan, Nazan Ulutaş ve Hanım Acı'yı makamında ağırladı.

Fındıklı, genç sporcuyu tebrik ederek, "Sporcumuz Metehan Altuntop, 5000 metreyi  bir saat 4 dakika 48 salise de tamamlayarak, Türkiye birincisi olması bizleri oldukça onurlandırdı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünde olan sporcumuzun bu başarısının arkasında il müdürlüğümüz yüzme antrenörlerinin disiplinli ve özverili çalışması bu neticeyi getirdi. Metehan Altuntop'un uzun mesafe yüzücüsü olarak 5000 metre de Türkiye şampiyonu olması nedeniyle ileriki günlerde Milli Takım Kampına davet edileceğini umuyoruz" dedi.

Fındıklı, başarılı yüzücüye, eşofman, spor malzemeleri ve çanta hediye etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız