SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Altın Değerinde 3 Puan Aldık"

0
Güncellendi - 2018-02-27 00:54:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp Asbaşkanı Sait Aybak (sağdaki), Kardemir Karabükspor karşısında altın değerinde bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Aybak, “Aslında bu hafta 6 puan aldık. Bütün rakiplerimizin puan kaybına uğradığı haftada, önemli bir galibiyet aldık. Bizim için altın değerinde bir 3 puan oldu” dedi.

Aybak, takım olarak artık üst sıraları düşündüklerini ifade ederek, “Şimdiye kadar ‘kaç puan alırsak ligde kalırız’ hesapları yapıyorduk, şimdi üst sıraların hesabını yapmaya başladık. Allah’a şükürler olsun bundan sonra artık kümede kalma hesapları yapmayız. Artık üst sıralara ilerlemenin hesaplarını yaparız” şeklinde konuştu.

Teknik direktör Erol Bulut ile birlikte takımın farklı bir hüviyete büründüğüne dikkat çeken Aybak, “Hocamız sistemini oturttu. Takımımız iyi mücadele ediyor. Bu skorlara da en iyi şekilde yansıyor. İç saha ve deplasmanda nasıl oynatacağını biliyoruz. Takımımız iyi oynuyor. Özellikle iç sahada büyük takımlara karşı ciddi başarılar elde ettik. 4 büyüklerin korkulu rüyası olduk” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Darendeli (6 yıl önce)
    Başkan biraz yüzün gülsün poz verirken hiç pozitif değilsin
    0
    0
    Yanıtla