SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altın Golün Mimarları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:23:32
Altın Golün Mimarları
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında Aydınspor 1923'ü 1-0 yenerek, ligin zirvesine yeniden yerleşti.

Kritik maçların oynandığı ve ligin boyunun kısaldığı haftalarda her puan altın değeri taşıyor. Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı son haftalarda, zirve yarışının en büyük favorisi konumunda olan Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923 karşısında 'altın bir vuruşla' 6 puan değerinde bir maçı kazanmış oldu.

-Pozisyon olarak en kısır maç-

Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923'ün daha etkili olduğu karşılaşmada net pozisyonlar bulmakta zorlandı. 

Karşılaşmanın 25. dakikasında İrfan Başaran'ın sağdan ortasında Aydın Çetin'in kafayla auta gönderdiği top dışında ilk yarıda pozisyon üretemeyen sarı kırmızılılarda işlerin hiç de iyi gitmediği bir anda mahşerin üçlüsü sahneye çıktı. Osman Fırat'ın İrfan Başaran ile gerçekleştirdiği duvar pası sonrası İrfan'ın ceza sahası içerisine gönderdiği topu forvet oyuncusu Emrah Kol çok iyi kontrol etti. Emrah, müsait pozisyondaki İrfan'a güzel bir pas çıkarttı ve İrfan Başaran klasına yakışan bir vuruşla, Yeni Malatyaspor'u zirveye taşıyan gole imza attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız