SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altın Kayısı Satıldı

A- A+ PAYLAŞ

Mülkiyeti İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne ait 5 bin 352 metre kare arsaya sahip , üstündeki 4 yıldızlı otelde 210 yatak bulunan Altın Kayısı Oteli 9.8 Milyon YTL bedel ile Malatya Hayat Sağlık Hizmetleri’ne satıldı.

İl Genel Meclisi Encümeni tarafından satışı yapılan Altın kayısı Oteli’nin alanı için 4 firma teklif verirken bunlardan Burhan Gök adlı şahısın verdiği teklifte eksiklik olması nedeniyle kabul edilmediği ve ihaleye 3 firmanın katıldığı bildirildi.

Kapalı teklif usulü ile yapılan ihalede Güngör Tarım Şirketi’nin 4 Milyon YTL, Ultra Emar Şirketi’nin 5 Milyon YTL teklifine karşılık Malatya Hayat Sağlık Hizmetleri AŞ’nin 9 Milyon 805 Bin YTL teklif verdiği bildirildi.

Bu durumda muhammen bedel olarak belirlenen 8.5 Milyon YTL’nin 1.3 Milyon YTL üzerinde, 9.8 milyon YTL teklif veren Sevgi Hastanesi'ni işleten Malatya Hayat Sağlık Hizmetleri AŞ’ye satışının yapıldığı bildirildi.

Bu fiyata KDV’nin dahil olmadığı belirtilirken, kiracı konumundaki Altın Kayısı Oteli işletmecilerinin sözleşme gereği Ekim ayına kadar hizmetini yürüteceği öğrenildi.

Altın Kayısı Oteli, 2006 Temmuz ayında da 6.5 milyon YTL bedelle satışa çıkarılmış, satış için başvuran tek kişi olan Burhan Gök adlı talipli, 1.5 milyon YTL fiyat teklif edince, ihale iptal edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız