SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altın Kayısı Turnuvası Yeni Salonda

0
Güncellendi - 2016-05-22 19:56:30
Altın Kayısı Turnuvası Yeni Salonda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın en büyük ve en prestijli turnuvalarından birisi olan Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın Şeker Fabrikası Arazisi üzerinde inşa edilen Merkez Spor Salonu’nda yapılacağı kaydedildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda gerçekleştirilen Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın dördüncüsü 21-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Düzenlendiği günden buyana adından söz ettiren Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın bu yıl dördüncüsü düzenlenecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen turnuvaya, Malatya Merkez Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Malatya'da 3 yıldır düzenlenen gerek yurt dışından gerekse de yurt içinden büyük bir katılımın olduğu turnuvanın ödül miktarı ise 44 bin TL olarak belirlendi. Turnuvada A Kategorisi 1700 ELO/UKD ve üzeri, B kategorisi 1699 ELO/UKD ve altı, C kategorisi 10-11-12 yaş, D Kategorisi 7-8-9- yaşındaki sporcular katılabilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız