SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altın Kayısı Yine Satışta!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en fazla yıldızlı oteli 4 yıldızlı Altın Kayısı Oteli yeniden satışa çıkarıldı.

Malatya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda mülkiyeti Malatya İl Özel İdaresine ait 210 yatak kapasiteli otel binasının 2886 Sayılı Kanunun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacak.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yaptığı açıklamada, satış ihalesinin il encümeni tarafından İl Özel İdaresi hizmet binasındaki İl Encümen Salonu’nda 21 Nisan günü saat 14.00’de yapılacağını belirterek, “İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içerisinde İl Özel idaresi hizmet binasında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir. İhaleye iştirak edecekler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslara uygun olarak hazırlayacağı teklif zarfını yukarda belirtilen ihale günü ve saatine kadar alındı belgesi karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. İhale ilanının tam metnine İl Özel İdaresi’nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir" dedi.

Malatya'nın en fazla yıldızlı oteli 4 yıldızlı Altın Kayısı Oteli, daha önceden satışa çıkarılmış, ihale iptal edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız