SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Altına İmzasını Atacaktır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:49
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pütürge Belediye Başkan Adayı Güzin Koçak’ın, Pütürge’de seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, “Milliyetçi Hareket Partisi, Pütürge’nin sevdiği, saydığı; Pütürge’nin kaliteli bir insanı olan, Pütürgeliler gibi kaliteli bir insan olan Güzin Koçak hanımefendiyi karşınıza çıkardı. Sizin oylarınıza Güzin Koçak hanımefendi ile talip olduk. Eğer Güzin Koçak’a destek olursanız ve onu belediye başkanı yaparsanız, kendisi bugüne ne diyorsa, yarın da aynısını söyleyecektir. Güzin Hanım bugün ne yapacağını söylüyorsa, hepsinin altına imzasını atacaktır” dedi.

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, göreve layık olan insanların seçilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Pütürge’de Güzin Koçak’ın diğer siyasi parti adaylarının önünde olduğunu kaydeden Kazancıoğlu, Pütürge’de MHP’nin belediye başkanlığını alacağını söyledi. 

Kazancıoğlu, büyükşehir belediyesi ile birlikte Pütürge’ye en güzel hizmetleri yapacaklarını ifade ederek, ortak projelerle, Pütürge’ye layık hizmetler yapacaklarını dile getirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pütürge Belediye Başkan Adayı Güzin Koçak, Pütürge’yi layık olduğu yere taşımak için göreve taklip olduğunu belirterek, göreve gelmesi halinde Pütürge’nin farkı en güzel şekilde hissedeceğini kaydetti.

Koçak, Pütürge’nin mahallelerine en güzel hizmetleri götüreceklerini belirterek, Pütürge’yi daha ileri noktalara taşıyacaklarını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız