SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altıncı Parmak Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:12
Altıncı Parmak Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak Beytüşşebap'tan Malatya'ya gelen altı parmakla hasta, yapılan başarılı operasyonla altıncı parmaktan kurtuldu.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yaşayan 11 yaşındaki Elif Gök, sağ el baş parmağının yanındaki altıncı parmak nedeniyle sosyal hayatında zorluklar yaşıyordu. Beytüşşebap'ın Akçay İlkokulu'nda eğitim gören Elif Gök'ün yaşadığı sıkıntıyı öğretmenine anlatmasıyla çözüm yolu aranmaya başlandı. 

Öğretmeni tarafından Malatya'ya yönlendirilen Elif Gök'e, Malatya Gözde Hastanesi sahip çıktı. Hastanın bütün masraflarını karşılayan hastanede, Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Hakan Aydoğan tarafından gerçekleştirilen ameliyatla, küçük hasta altıncı parmağından kurtuldu. 

Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, hastanın son derece ilginç bir hikayesi olduğunu ifade etti. 

Akçay İlkokulu'nda eğitim veren Malatyalı bir öğretmen sayesinde 11 yaşındaki Elif Gök'ün Malatya'ya geldiğini kaydeden Karaman, "Öğretmenimiz, sürekli öğrencisinin elini sakladığını görünce olayın üzerine gidiyor. Kızımızda nadir görülen altıncı parmak vardı. Kendi açısından sorun teşkil ettiği için elini sürekli arkadaşlarından saklıyormuş. Malatyalı hemşerimiz büyük bir duyarlılık göstererek bize ulaştı. Güzel kızımızı Malatya'ya davet ettik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Hakan Aydoğan tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. İnşallah bundan sonra sosyal hayata daha güzel bir şekilde ve büyük bir özgüvenle katılacaktır" dedi. 

Elif Gök'ün köy koruculuğu yapan babası Ahmet Gök ise, hastane yönetimine ve doktorlarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız