SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Altını Üstüne Getirecekler'

A- A+ PAYLAŞ

Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, "65 Bin Dev Öğrenci Projesi ile çocuklarımız Amasya'nın altını üstü getirecekler ve çocuklarımız kendileriyle gurur duyacaklar" dedi.

Amasya'da göreve başladığı günden itibaren eğitim projelerini hayata geçiren Vali Halil İbrahim Daşöz, bu zamana kadar görev yaptığı Isparta, Adıyaman ve son olarak Malatya'da gerçekleştirdiği projelerden bir tanesi olan 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'ni Amasya'da da hayata geçirdi. Çocuklara güven ve imkan verildiğinde önemli işler yapabileceklerini söyleyen Vali Halil İbrahim Daşöz, "Benzer projelerle Isparta'da 2, Adıyaman'da 3 ve Malatya'da 7 okul yapılarak devlete armağan edildi. Amasya turizm şehridir ve bu proje şehrin tanıtımında çok önemli rol oynayacaktır. Çocuklarımız, hiç şüphesiz en değerli varlıklarımızdır. Onların en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin en büyük arzusu ve sorumluluğudur. Hayatta gerçek başarı, başarı ve mutluluğu birlikte yakalamaktır. Bu da her şeyden önce bireylerin özgüven ve özsaygı duygularının gelişmişliğine, kendilerini değerli ve yeterli hissetmelerine bağlıdır" diye konuştu.

Çocukların normal eğitimlerinin yanı sıra başarı ve mutluluk duygularını güçlendirecek, sosyalleşmelerini geliştirecek süreç ve uygulamaların hayati derecede önemli olduğunu açıklayan Vali Daşöz, "65 Bin Dev Öğrenci Projesi'nin sonuçları kadar süreci de değerlidir. Çocuklarımızın bu süreçte elde edecekleri kazanımlar, onların yaşamları boyunca daha mutlu ve daha başarılı olmalarında önemli katkılar sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız