SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altını ve Parası Çalındı

A- A+ PAYLAŞ

Uçbağlar Mahallesi’nde oturan genç kadın, evine pencereden giren hırsızın 75 adet altının yanı sıra 4 bin lira parasını çaldığını polise bildirdi.

35 yaşındaki N.Ç. adlı kadın, arkadaşının evine gidip geri döndüğünde evinin penceresini açık bulduğunu, yaptığı kontrollerde 25 tam altın, 50 çeyrek altın ile 4 bin lira parasının çalındığını gördüğünü polise anlattı. Polis araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 36 yaşındaki F.D. adlı kadın da, 45 yaşındaki eşi M.D. ile birlikte 63 bin 700 lira para biriktirdiklerini, ancak eşinin bu parayı kendisinden habersiz harcadığını öğrendiğini ve şikayetçi olduğunu bildirdi. “Hırsızlık İddiası” suçlamasıyla ifadesi alınan M.D. ise, parayı evinin ihtiyaçları için harcadığını, suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Beydağı Polis Merkezi’ne 19.30 sıralarında başvuran 28 yaşındaki T.K., Dabakhane Mahallesi’nde otosunun arızalandığını, yoldan geçen iki şahsın yardım etme isteğini kabul ettiklerini, şahıslardan birinin şoför mahalline oturduğunu, kendisiyle diğerinin otoyu ittiklerini ve çalıştırdıklarını, şahıslar gittikten sonra otosunun içerisinde bulunan kimlik, kredi kartı ve cep telefonu olan çantasının çalındığını fark ettiğini, bu şahıslardan şüphelendiğini söyledi. Polis iki şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Sancaktar Mezarlığı içerisinde 35 kilo kuru kayısı ile yakalanan 17 yaşındaki M.H. ve 16 yaşındaki H.D.’nin ellerindeki kayısının hırsızlık olduğunun belirlendiği, haklarında işleme başlandığı bildirildi.

Niyazi Mısri Caddesi üzerine 13.30 sıralarında 34..6726 plakalı otosunu parkeden 25 yaşındaki Y.A. adlı bayan sürücü, 15 dakika sonra döndüğünde, içerisinde 4 kredi kartı, 2 cep telefonu ve kimliklerinin bulunduğu çantasının çalındığını fark ederek polise başvurdu.

Polise başvuran 23 yaşındaki M.A. adlı şahıs da, sabah 07.00 sıralarında Sıtmapınarı’ndaki duraklardan otobüse bindiğini, çarşıya geldiğinde içerisinde kimlikler, anahtar, banka kartı ve 2 bin 150 lira olan el çantasının olmadığını fark ettiğini, çantasının nasıl çalındığını ya da kaybolduğunu bilmediğini söyledi.

Zafer Mahallesi 12. Sokakta oturan 49 yaşındaki G.B. adlı şahıs, 1 aydır il dışında olduğunu, döndüğünde evinin balkon kapısını açık olarak bulduğunu, evden 2 altın yüzük ile 3 altın küpenin çalındığını fark ettiğini bildirdi.

Savcılığa başvuran 25 yaşındaki E.Ş. ve 21 yaşındaki H.Ş. adlı kardeşler, deneme amacıyla işe aldıkları 24 yaşındaki Y.B.’ye verdikleri banka kartından, bu şahsın bilgileri dışında para çektiğini saptadıklarını bildirip şikayetçi oldular. Polis Y.B.’yi, hırsızlık iddiasıyla ilgili aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız