SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınla Ödüllendirildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:56:49
Altınla Ödüllendirildiler
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Derya Tuncal, Alican Şeker ve Antrenörleri Ömer Tekin İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti. 

9 - 12 Nisan 2013 tarihleri arasında Zonguldak ilinde düzenlenen Üniversiteler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Masa Tenisi Sporcusu Derya Tuncal tek bayanlarda Türkiye birincisi, Malatya ise takım halinde Türkiye İkincisi oldu. Alican Şeker ise 1-4 Haziran 2013 tarihleri arasında Kocaeli ilinde düzenlenen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında çift erkeklerde Türkiye birincisi tek erkeklerde ise Türkiye üçüncüsü olması nedeniyle alınan başarıları İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile paylaştılar.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, ziyarette Türkiye şampiyonalarından dereceler ile dönen başarılı sporculara altın ile ödüllendirdi.

Fındıklı, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını ifade ederek, “Bu başarılar, gerek tesislerimiz, gerek antrenörümüz sporcularımızın hizmetinde oldukça yoğun çalışmalar neticesinde alınıyor. Bundan sonrada başarılı sonuçların alınacağına inanıyorum. Masa Tenisi sporcularımız Derya Tuncal ile Alican şeker’in Masa Tenisi Türk Milli takımının değişmeyen isimleri olacak. Ben sporcularımızı ve antrenörleri Ömer Tekin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız