SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınlar Ayakkabıdan Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:25:12
Altınlar Ayakkabıdan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman ve Malatya’da okul müdürlerinin odalarına girerek hırsızlık yapan şahıs kıskıvrak yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Karacaoğlan Ortaokulu ve Malatya 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokullarında hırsızlık yapan bir kişi polisin dikkatli çalışması sonucu yakalandı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Adıyaman Karacaoğlan İlköğretim Okulu’na gelerek müdür odasından dizüstü bilgisayar ve fotoğraf makinesi çalan, Malatya 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokulu’nda müdür odasından 13 adet Ata lira, 5 adet çeyrek altın ve 715 TL para çalan Mustafa E. isimli şahsı yakaladı. 

Adıyaman’daki okulda hırsızlık yaptıktan sonra çarşıda dolaşırken durumundan şüphelenilen ve GBT’si sorgulanan şahsın hiçbir suç kaydı çıkmazken, elindeki bilgisayarın çalıntı olduğuna dair bir ihbar olmadığı için polis tarafından salıverildi.

Daha sonra Karacaoğlan Ortaokulu’nda hırsızlık olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri okula gidip güvenlik kamerasını inceleyince, polisler GBT’sini sorguladıkları şahısla hırsızlığı yapan şahsın aynı kişi olduğunu öğrendi. Hırsızlık yapan şahsın okulda yaptığı hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Şanlıurfa doğumlu olan şüphelinin Malatya’da olduğu tespit edildi. Şahsı yakalayan polis ekipleri ikinci bir hırsızlık olayını da aynı gün aydınlattı. Zanlının Adıyaman’daki olaydan bir gün sonra Malatya 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokulu’nda müdür odasından da 13 adet Ata lira, 5 adet çeyrek altın ve 715 TL para çaldığı ortaya çıktı.

Şahsın yapılan üst aramasında ayakkabısının içerisinden altınlar ile paralar çıktı. Mustafa E.'nin çaldığı bilgisayarı ise bir kişiye sattığı tespit edilince, polis bilgisayara da el koydu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan zanlı Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız