SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınordu İçin Son Çalışma

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:31:57
Altınordu İçin Son Çalışma
A- A+ PAYLAŞ

Ligin ilk yarısında kalan 5 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor’da bu karşılaşmaların ilki olan ve Pazar günü deplasmanda yapılacak Altınordu müsabakasının çalışmalarını tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında gol yollarına yönelik bir antrenman yaptıran teknik heyet, kaleciler için de yan top çalışması gerçekleştirdi. 

PTT 1. Lig’in 13. haftasında İzmir deplasmanına konuk olacak Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. TFF idman sahasında saat 11.00’de bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılı takımda, Nijerya Ümit Milli Takımı'nda bulunan Azubuıke dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı.

Isınma hareketlerinin ardından dar alanda 5’e 2 çalışan oyuncular, daha sonra yine yoğun bir idman programına tabi tutuldu. Takımı ikiye bölen Teknik Direktör İrfan Buz, iki farklı kaleye de gol koşusu ve gol vuruşu çalışması yaptırdı. Orta saha oyuncularının savunma arkasına attığı uzun topla ofsayt pozisyonuna düşmeden top kontrolü ve son vuruşlarını öne çıkartacak bir idman programı uygulatan Buz, zaman zaman ofsayta düşen Alex ve son vuruşlarından dolayı George Akpabio’ya uyarılarda bulundu.

Altınordu maçında da oyuncularına hem şut atmaları hem de savunma arkasına atılacak kaliteli paslarla ciddi tehditler üretmeleri konusunda talimatlar veren İrfan Buz, kalecilerin yan top çalışmasını da yakından izledi. Hareketli ve hareketsiz yan toplarda ceza sahasına gönderilen ortaların kaleciler tarafından yere düşmeden bertaraf edilmesi için Vedat ve Ertaç’ın yan top çalıştığı görüldü.

Oturmuş kadrosu ve fiziksel gücüyle zor bir rakiple karşılaşacaklarını oyuncularına her fırsatta dile getiren İrfan Buz’un maç içerisinde rakibe en ufak bir açık vermemek için idman programını sıkı tuttuğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız