SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınordu'da 8 Hafta Sonra Kazanma Sevinci

0
Güncellendi - 2016-04-17 19:03:50
Altınordu'da 8 Hafta Sonra Kazanma Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

AYMS'yi Malatya'da 1-0 yenen Altınordu'nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi bir futbolla galip geldiklerini ifade etti.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Eroğlu, "8 haftadır kazanamayan bir takımımız vardı. İlk iki hedefimiz vardı. Yakındık yukarıya. Futbol böyle bir şey. Kazanamayınca alt geriliyorsun. Genç bir kadromuz var. kazanamayınca moral düşüklüğü oluyor. Belki çok iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar oldu. Son dakikalarda yediğimiz goller vardı. Bu maç öncesi Alima Yeni Malatyaspor’un Play-Off hedefi vardı. Çok keyifli bir maç oldu. bizde genç bir takımız. Ne olursa olsun futbol oynamaya çalışıyoruz. Bugünde iyi bir futbol ortaya koyduk. Kazanmak adına her şeyimizi sahaya yansıttık. İlk yarı ve ikinci yarıda bulduğumuz pozisyonları atsak, skor anlamında daha farklı olabilirdi. Sonlarda mecburen geriye yaslandık. Skoru koruma psikolojisi ile yaslandık. Bu üç puan bize son haftalarda moralli girmemizi sağladı. Bugün sahada oynayan futbolcularımı kutluyorum. 8 günde üçüncü maçlarını oynadılar. Malatyaspor’un seyircisine hayran kaldım. Seyirci coşkusu müthişti. İnşallah Alima Yeni Malatyaspor ekibi de istediği hedefe en kısa zamanda ulaşırlar" dedi.

"3 PUANI ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"

m3Altınordulu futbolcu Berkay Samancı ise, "Öncelikle böylesine güzel bir atmosferde maç oynadığımız için mutluyum. Her iki taraf içinde güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir galibiyete hasrettik. Galip gelemiyorduk. Genç bir takımız. Hedeflerimiz var hepimizin. Hocamızın verdiği taktikleri iyi uyguladık. Malatya’yı iyi analiz ettik. Analizlerimizi de sahaya iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Üç puanı aldığımız için mutluyum. Moral ve motivasyonumuzu artıran bir üç puan aldık. Malatya seyircisine de teşekkür ediyorum. Çünkü böyle bir atmosferde oynamayı çok özledik. Böyle olunca bizimde performansımız artıyor. İki takımında yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Derebeyi-Fk (7 yıl önce)
    hakem maçı yedi bitirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (7 yıl önce)
    Almanyada bir Malatyali olarak cok üzüldüm 8 hafta yenememis bir takima nasil kendi evinde yenilirsin olmaz böyle sey lütfen bir daha bizi üzmeyin .. En büyük yeni malatyaspor ????
    0
    0
    Yanıtla