SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınordu'dan 3 Altın Puan:0-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:33:06
Altınordu'dan 3 Altın Puan:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, üst üste ikinci deplasman maçını da 3 puanla tamamladı. Altınordu'yu Sadık'ın 56. dakikada attığı golle 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, galibiyet serisini sürdürdü. Bu arada, 84. dakika oynanırken stadın elektrikleri kesildi ve yaklaşık 10 dakika sonra elektrik gelince, maçın kalan süresi oynandı.

STAD: İzmir Atatürk

HAKEMLER:  Özkan Çeliker (Hatay), Mehmet Kısal (Rize) , Osman Gökhan Bilir (Denizli), 4.Hakem  Enez Kaplan (Van)

ALTINORDUSPOR: 1. Ramazan Evren Üstündağ, 2. Uğur Arslan Kuru, 4. Çağlar Söyüncü, 6. Timur Temeltaş, 7. Halil İbrahim Tuna (Dk.82 14. Alican Özfesli), 11. Erdoğan Yeşilyurt, 17. Cengiz Ünder (Dk.60 53. Yıldıray Koçal), 35. Yusuf Acer, 41. Berkay Samancı (Dk.72 10. Göksu Türkdoğan), 55. Yusuf Abdioğlu, 99. Murat Yılmaz

YEDEKLER: 22. Erce Kardeşler, 3. Gökhan Yılmaz, 5. Sinan Osmanoğlu, 8. Serkan Göksu, 10. Göksu Türkdoğan, 14. Alican Özfesli, 53. Yıldıray Koçal

TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Eroğlu

YENİ MALATYASPOR: 22. Vedat Kapurtu, 5. Ali Sakal, 7. Alex Dos Santoz Gonçalves (Dk.71 9. George Akpabıo) , 8. Ramazan Kahya, 10. İrfan Başaran, 16. Sadık Çiftpınar, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 19. Sunday Mba, 47. Azad Filiz, 52. Kemal Cingirt (Dk.53 12. Musa Sinan Yılmazer), 81. Aydın Çetin (Dk.80 44. Osman Fırat)

YEDEKLER:88. Ertaç Özbir, 6. Kamil İçer, 9. George Akpabıo, 12. Musa Sinan Yılmazer, 26. Hüseyin Kar, 44. Osman Fırat, 99. Yakup Alkan

GOL: Dk. 56 Sadık Çiftpınar (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Kemal, Alex (Yeni Malatya), Erdoğan (Altınordu)

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

56. dakikada gelişen Yeni Malatya atağında, İrfan sağdan ortaladı, cezaalanında Sadık kafaya yükseldi ve vurdu. Yan direğe çarpan top, filelere yöneldi. Çizgiyi geçen topu kaleci tokatladı, ancak hakem Özkan Çeliker golü verdi ve orta noktayı gösterdi: 0-1

STADDA ELEKTRİK KESİNTİSİ..

Bu arada PTT 1. Lig’in 13. haftasında İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan Altınordu - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında elektrikler kesildi. Statta bulunan Jeneratör devreye girmeyince yarım kalan maç yaklaşık 10 dakika sonra elektriklerin yeniden gelmesiyle kaldığı yerden devam etti.

Altınordu’nun Yeni Malatyaspor’u konuk ettiği karşılaşmanın 85. dakikasında İzmir Atatürk Stadı’nın elektrikleri birden kesilince oyun durdu. Jeneratörün devreye girmediği statta iki takım oyuncuları da yaklaşık 10 dakika sahada aydınlatmaların açılmasını bekledi. Bu sırada karşılaşmayı izleyen Yeni Malatyaspor taraftarı “İzmir’e bu stat hiç yakışmıyor” şeklinde tezahüratta bulundu. 10 dakika kadar ara verilen karşılaşma stat ışıklandırmalarının çalışmasıyla kaldığı yerden devam etti.

Karşılaşmayı UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg’in yanı sıra FC Köln’ün Scoutu Reiner Meinert ile Genk’in Scoutu Dirk Julien Ranson da takip ediyordu.

FOTOĞRAFLAR: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız