SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınses Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Malatya Eğitimi Geliştirme Derneği tarafından ilköğretim ve liselere yönelik ortaklaşa düzenledikleri Altınses Müzik Yarışması sonuçlandı.

İnönü Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen ses yarışması finaline Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'nın eğitimde örnek olacak işler başardığını ve öğrencilerin öz güvenlerinin geliştiğini belirterek, bu türden etkinliklerin eğitim ve öğrenime katkı sağladığını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise organizasyondan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.

Altınses Müzik Yarışması'nda liseler arasındaki kategorilerde, Türk Sanat Müziği dalında Sümer Lisesi'nden Furkan Toprak birinci, Tülin Vural ikinci ve Yasemin Gündoğdu ise üçüncü oldu.

Pop Müzik dalında, Metin Çınar birinci, Büşra Cinifur ikinci ve Hüseyin Akaya ise üçüncü seçildi.

Tasavvuf Müziği dalında Ezel Sevim birinci, Ekrem Kuşhan ikinci ve Gülsüm Selçuk üçüncü, Halk Müziği dalında ise Cihan Bilgin birinci, Osman Aslan ve Mahmut Altıntop ikinci ve Gülçin Gündüz ise üçüncü oldu.

Altın Ses Müzik Yarışması'nda ilköğretim okullar kategorisinde ise Türk Sanat Müziği dalında Yunus Kınacı birinci, Vildal ikinci ve Işın Yılmaz ise üçüncü oldu.

Pop Müzik dalında Bensu Aklan birinci, Onur Kısacık ikinci ve Deniz Yalçınkaya üçüncü, Tasavvuf Müziği dalında Ahmet Karabulut birinci, İsmail Kızılca ise ikinci, Halk Müziği dalında ise Sidar Gültekin birinci, İbrahim Kılıç ikinci ve Esra Yıldız üçüncü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, yarışmada derece alanlara altın ve çeşitli hediyeler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız