SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altıparmak'ın Görevine Son

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:02
Altıparmak'ın Görevine Son
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Bu arada, teknik direktörlük için 1970'li yılların ikinci yarısında futbolcu olarak Malatyaspor formasını da giyen Özcan Kızıltan'la el sıkışıldığı, Çarşamba günü sözleşme yapılacağı öğrenildi.

ALTIPARMAK GİTTİ..

Sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamamış ve son olarak deplasmanda Denizli Belediyespor’a 1-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Mağlubiyet sonrası Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanan Yeni Malatyaspor yönetimi genel bir değerlendirme yaptı. Yönetim kurulunun aldığı ortak karar sonrası teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

YENİ MALATYASPOR'UN YENİ HOCASI..

Diğer yandan Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğü için Özcan Kızıltan'la el sıkışıldığı, tecrübeli hocanın kulüp yöneticileriyle görüşerek anlaştığı, Çarşamba günü saat 16.00'da Malatya'da kendisiyle sözleşme imzalanacağı haber alındı.

Özcan Kızıltan, futbola İstanbulspor genç takımında başladı. İstanbulspor, Malatyaspor, Sakaryaspor, Mersin İdmanyurdu'nda oynadı. 1981 yılında F.Bahçeli olan Özcan Kızıltan, 3 yıl sarı-lacivertli formayı giydi. Mersin İY, Çanakkale Dardanel, F.Bahçe altyapısında çalışan Özcan Kızıltan, bir dönem Erdoğan Arıca'nın da yardımcılığına yaptı. Bucaspor’da iki ayrı dönemde teknik adam olarak çalışan Kızıltan, Bucaspor’u süper lige, sonraki sezon ise Göztepe’yi Bank Asya 1. ligine çıkardı. Kızıltan Çaykur Rize, Balıkesirspor, Tarsus İdmanyurdu ve Turgutluspor takımlarında da teknik adam olarak görev almıştı. 54 yaşındaki Kızıltan, son olarak PTT 1. Ligi ekibi Kartalspor'u çalıştırırken 30 Ocak 2013'te bu görevden ayrılmıştı.

Bu arada Yeni Malatyaspor’da, Kızılcahamamspor maçının hazırlıkları başladı. Takım, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki antrenmanı, Teknik Sorumlu Hakan Çalışkan yönetiminde gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız