SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Altısını da Çıkaracağız..'

A- A+ PAYLAŞ
AKP seçim çalışmalarını devam ettiriyor. 
Bu çalışmalara ilişkin partinin basın bülteni şöyle:

"Ak parti milletvekili adaylarının bazıları İstanbul’da gerçekleşen Malatya günlerine katılırken Malatya’da kalan Mustafa Şahin ve Ömer Faruk Öz yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Sabah erken saatlerden itibaren sanayi esnafını ziyarete başlayan Şahin öğlen sonrası Dilek kasabasındaydı. İlk olarak belediyeyi ziyaret eden Mustafa Şahin ardından esnafları ziyaret etti. Esnafın Ak Partinin icraatlarından memnun olduğu mesajlarıyla geçen ziyaretlerde ilginç diyaloglar yaşandı. Sonuna kadar destek vereceklerini ifade eden esnaflar, pencerelerden ve balkonlardan Ak Partinin bayraklarını sallayarak yanlarında olduğunu ifade eden vatandaşlar; kadınlar, çocuklar, yetişkinler… Şahin, yol gördüğü herkesle konuştu, sorunlarını dinledi. Çocuklara şeker dağıttı.
Ak Parti teşkilatı, milletvekili adaylarının İstanbul’da olmaları nedeniyle akşamı tek programla geçirdi. Program Bentbaşı Mahallesinde yapıldı. Toplantıya il başkanı Bülent Tüfenkçi, milletvekili adayları Mustafa Şahin, Cemal Akın ve parti teşkilatından temsilciler katıldı. Toplantıda konuşan il başkanı Tüfenkçi’nin gündeminde değişim vardı. Ak Parti iktidarlarının gerçekleştirdiği değişimleri anlatan Tüfenkçi, sadece Türkiye’de değil, bölge ve dünyada sebep oldukları güzel değişimlerden bahsetti. Tüfenkçi, konuşmasında şunları aktardı: “Değişim neydi? 27 Nisan gecesi verilen E-Muhtıra karşısında hükümetin dik duruşuydu, değişim, SSK kuyruklarından doktorların kapına gelmesidir. Değişim;  battaniyelerle hastanelere taşınan hastanın helikopterle evinden alınmasıdır. Değişim; Türkiye darbelerle anılan bir ülke iken demokrasisi örnek alınan bir ülke konumuna gelmesidir. Değişim; dünya konuşurken susan bir ülke konumundan, konuşurken dünyanın dinlediği bir ülke konumuna gelmemizdir. Değişim; zoru gördüğünde şapkayı alıp gitmek değil, her soruna karşı dik durmak, sorunları çözmek, üstesinden gelmektir. İşte sizlerden aldığımız destekle bu dik duruşu başardık, bu hizmetleri gerçekleştirdik” dedi.
Toplantıda konuşan milletvekili adayı Cemal Akın, hafızalardaki bilgileri tekrar edeceğini söylediği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sandık başına giderken hafızalarınızdaki hizmetlerimizi tekrar ederek taze kalmasını istiyorum. Bu taze bilgilerle sandık başına giderseniz Ak Parti’yi daha güçlü olarak iktidara taşıyacaksınız” dedi. Konuşmasının devamında Akın, “İnsan odaklı, hürriyete dayalı, teşebbüse yön veren bir anayasanın yapılması sizlerin desteğiyle mümkündür. Bunu da gerçekleştireceğinize inanıyorum. Bu manada geçmişte çektiklerinizi unutmadığınıza inanıyorum. O şeffaf sandıklar önünüze konduğunda bütün bunların gözünüzün önünden geçeceğine inanıyorum. Neticede Malatya’da altı milletvekilinden altısını, Türkiye genelinden de 367 milletvekilini çıkaracağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
İyi niyetle, hizmet aşkıyla yola çıkan Başbakan ve ekibinin yardımına Yüce Yaradan’ın daima yetiştiğini belirten milletvekili Mustafa Şahin konuşmasında şunları ifade etti: “Devlet kurumlarındaki çürümüşlüğü, kokuşmuşluğu düzeltmek, onarmak için yola çıkan Sayın Başbakanımız ve ekibi niyetlerinden kaynaklanan iyi niyet ve hizmet aşkına hem halkımızın hem de Yüce Yaradan’ın desteğinin olduğuna şahit olmaktayız. Makam ve mevki peşinde olmayan bu güzel insanlarla birlikte hareket ettiğimiz sürece ülkenin ekonomisi de düzelecek, ülkenin imajı da yükselecektir” diyen Şahin, hiç kimseyi ayrı tutmadıklarını, ötekileştirmediklerini, ayrım yapmadıklarını söyledi. 
Sosyal devlet olmanın gereğinin ilk kez Ak Parti döneminde yerli yerine oturtulduğunu ifade eden Şahin, “Hangi kavimden, hangi inançtan, hangi mezhepten olursa olsun; isterse Alevi olsun, isterse Sünni olsan aynı çatı altında kardeşçe yaşaması gerektiğine inanıyoruz” dedi."

"BÜTÜN İLÇELERİN ADAYIYIM.."Bu arada AKP adaylarından milletvekili Ömer Faruk Öz de çalışmalarını devam ettirdi.
Öz'ün çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:
"TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz: seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Halep caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Bugün sabah saatlerinden itibaren parti yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret eden Ömer Faruk Öz, 12 Haziran seçimleri öncesi destek istediler.
Bu günkü seçim çalışmasına Halep caddesinde esnaf gezisi ile başlayan Öz; ilk olarak Akçadağlı Keleş ailesi tarafından Halep caddesinde bulunan bir işyerinde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Öz, Burada yaptığı konuşma da “Ben Malatya’nın tüm ilçelerinin adayıyım ben Akçadağlıyım, Arapgirliyim, Arguvanlıyım, Battalgaziliyim, Darendeliyim, Doğanşehirliyim Doğanyoluyum, Hekimhanlıyım, Kaleliyim, Kuluncaklıyım, Pütürgeliyim, Yazıhanlıyım, Yeşilyurtluyum ben Malatyalıyım diyerek Malatya’ya Ak Parti iktidarı döneminde çok hizmet yapıldığını ve bu hizmetlerin önümüzdeki dönemde katlanarak devam edeceğini söyleyerek Ben burada şunu belirtmek istiyorum, Bu milletin desteği ve duası başbakanımızın ve AK Partinin arkasında olduğu sürece bu ülkenin yıllardan beri kanını emen bu ülkeyi yıllardan beri sömüren Ergenekon vari zihniyet yok olacaktır. dedi
Toplantıyı düzenleyen Akçadağlı Keleş ailesi ve toplantıya katılan Akçadağlılar ise, Hükümetin yanında olduklarını ve kendilerini desteklediklerini belirterek katılımlarından dolayı Ömer Faruk Öze teşekkürlerini sundular.
Daha sonra Şahnahan beldesine geçen Ömer Faruk Öz, Burada düzenlenen toplantıya katıldı. Şahnahan’da yaptığı konuşmada ise; AK Parti iktidarı döneminde demokrasi, insan hakları ve özgürlükler alanında önemli mesafeler alındı, Ekonomi, ulaşım, haberleşme, enerji, turizm alanlarında önemli adımlar atıldı. Toplu konut projeleriyle binlerce insan ev sahibi oldu. Birçok sosyal proje hayata geçirildi. En önemlisi de eğitim ve sağlık hizmetlerinde çok büyük ilerlemeler gerçekleştirildi" dedi. Bu ülkenin kaynakları AK Parti iktidarından önce hep birilerine peşkeş çekilmiş, bu ülkede bir 28 Şubat süreci oldu 100 katrilyon lira para gitti. Her darbe girişiminin bu ülkeye faturası 50 katrilyon 100 katrilyon bu paralar darbeler vasıtasıyla birilerinin cebine gitmeyip de bu milletin cebinde kalsa idi ne Şahnahan’da ne su sıkıntısı, ne yol sıkıntı nede lise sıkıntısı olurdu. Biz her şeye rağmen bu milletin parasına sahip çıkıyoruz, bu milletin yolunu yapıyoruz, okulunu yapıyoruz, sağlık ocağını yapıyoruz suyunu da getiriyoruz. Dedi. 
Şahnahan belediye başkanı Cumali Arıkan ise; Biz hiçbir zaman Ankara’dan elini boş dönmedik, sayın vekilimde elinden geldiği kadar bizim işlerimizi takip ediyor ve bize yardımcı oluyor. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ederim dedi.
Şahnahan’a 100 senelik yapılmayan işler son 9 senede yapıldı bunu inkâr etmemek lazım diyen bir vatandaş , "Gelseniz de gelmeseniz de oylarımızı AK Partiye vereceğiz Özal ne diyidi ya bu milletin gözü görmi ya da kalbi mohörlü, bir sürü ilaç alıyıh para vermik daha ne yapılacak aslında söyleyecek çok şey var " dedi. 
AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz Konuşmaların ardından Şahnahan beldesine yeni yapılan sağlık ocağında incelemelerde bulundu.
Şahnahan beldesinden sonra Malatya Aile Hekimleri Derneğini ziyaret eden Öz; AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında önemli hizmetlerin yapıldığını belirtti.Malatya Aile Hekimleri Derneği başkanı Doktor Ünal İlhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında Öz’e başarılar diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız