SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altun da 'Evet' Demiş

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Ehli Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ü makamında ziyaret etti. Altun'un bu ziyareti TBMM'nin açılışı ve referandum sonucu nedeniyle "hayırlı olsun" dileğini iletmek üzere yaptığı bildirildi.

Ziyarete ilişkin olarak Öz'ün TBMM'deki sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"Dünya Ehli Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun’dan TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’e Makamında referandum ve TBMM’nin açılışı için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, çoğunluğun birlikte hareketi ile Anayasa Oylamasında uzlaşmayı arzu ettiğini ancak bu olmasa bile EVET oyunun halkın tercihi olduğunu, Anayasa değişikliğinin toplum yararına olduğunu belirterek, Dünya Ehl-i Beyt Vakfının da anayasa değişiklik paketine 'evet' oyu kullandığını yineledi. Fermani Altun, referandum ile çıkan EVET neticesinin demokratik bir tercih olduğunu, siyasi parti tercihi olmadığını tekrarladı.

Anayasa değişikliğinin ülkenin geleceği için olumlu bir gelişme olduğunu aktaran Fermani Altun, inançlara ve öğrenmeye düşman bir uygulama yaşatıldığını aslında Anayasanın tümünün değiştirilmesi gerektiğini, anayasa değişiklik paketini bir teraziye oturtulduğunda ülke menfaati için EVET dediklerini söyleyerek TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Sayın Öz’ün gerek referandum, gerek Meclis ve gerekse Malatya için gayretlerini takip ettiklerini ve bundan sonraki dönemde TBMM’nin üzerine düşeceğine inandığını anlatarak hem referandumun sonucunun hem de TBMM’nin açılışının hayırlı olmasını diledi.

TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Öz, her zaman olduğu gibi AK Parti olarak vatandaş ile iç içe olduklarını, vatandaşın kendilerini anladıkları için EVET dediklerini, referandum sonucu ile Türkiye adına güzel ve yeni bir sayfa açıldığını artık statükonun, vesayetin, darbe döneminin bittiğini anlattı. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının referandum konusunda ülke adına üzerine düşeni yaptığını, ülkemizin önemli sivil kuruluşlarından birinin de Dünya Ehli Beyt Vakfı olduğunu anlatarak Dünya Ehli Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

TBMM idare Amiri ve Malatya Milletvekili Öz, şimdi referandum sonrası gerekli değişiklikleri yapmak, değiştirilmesi gereken yasaları düzenlemek, bütçe ve diğer hizmetleri en hızlı bir şekilde yapma zamanıdır diyerek TBMM’nin yasama faaliyetlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız