SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altuntop Milli Takıma Davet Edildi

0
Güncellendi - 2018-02-16 21:00:32
Altuntop Milli Takıma Davet Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Yüzme sporcusu Metehan Altuntop, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Avusturya’nın Graz kentinde 24-25 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Multination Gençler Yüzme Müsabakalarına katılmak üzere Milli Takıma davet edildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Metehan Altuntop, Açık Su Milli Takım Aday Kadrosu Seçme yarışlarında, hem Türkiye hem de kendi rekorunu egale ederek, Türkiye rekorunu kırmıştı.

Türkiye Yüzme Federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve İstanbul Tozkoparan’da gerçekleştirilen Açık Su Milli Takım Aday Kadrosu Seçme yarışmalarında erkekler 7 bin 500 metre serbest stilde 1:27:29.15’de tamamlayarak Türkiye rekorunu kırarak, birinciliği elde eden genç sporcu, milli takıma davet edildi.

Türkiye Yüzme Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 24-25 Mart 2018 tarihleri arasında Avusturya’nın Graz kentinde yapılacak olan Multination Gençler Yüzme Müsabakalarına Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün sporcusu,Metehan Altuntop, Milli Takım sporcusu olarak davet edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız