SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altyapı Çalışmaları Sürüyor...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:53:24
Altyapı Çalışmaları Sürüyor...
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, son bir ay içerisinde şehrin çeşitli yerlerine toplam 807 metre kanalizasyon şebekesi döşendiği belirtildi. 
 
Alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak belediye tarafından yapılan açıklama şöyle ; 
 
"Melekbaba mahallesi muhtarlık binası karşısında yeni yol açma çalışmaları ile birlikte kanalizasyon şebeke hattı bulunmayan ve foseptik çukuru kullanan sekiz evin bulunduğu sokağa 186 metre Q200’lük beton boru döşenerek, foseptik kullanan vatandaşlar bu büyük sorundan kurtarılmış oldu.
 
Uzun zamandan beri foseptik çukuru kullanmak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, sorunumuzu çözen Belediyemize ve yetkililerine teşekkür ederiz dediler. 
 
Son bir ay içerisinde ayrıca; Fahri Kayahan Bölgesi Begüm Kartal İlköğretim Okulu önünde 193 metre Q200 lük beton boru, Küçük Mustafa Paşa Mahallesi İpekçi sokakta 34 metre Q200 lük HDPE boru, Makromarket Arkasında 271 metre Q200’lük beton boru, Karakavak Mahallesi Güngör Caddesinde 123 metre Q300’lük beton boru ve Melekbaba Mahallesi Muhtarlık binası önünde ise  186 metre Q200’lük beton boru olmak üzere toplamda 807 metre kanalizasyon şebeke hattı döşendi. Kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmaları şu anda Göztepe ve Özalper Mahallelerinde devam ediyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız