SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altyapı da Yenileniyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:05
Altyapı da Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın batı girişindeki yol genişletme çalışmaları kapsamında, altyapı şebekeleri de yenileniyor. Şebeke yenilemelerinin özellikle içmesuyu isale hatlarında yapıldığı, eski boruların çelik borular ile değiştirildiği öğrenildi. 
 
Malatya Belediyesi tarafından çalışmalar ile ilgili yapılan açıklama şöyle; 
 
"Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü çevre yolu batı girişinde; 5720 metre Q200, 2354 metre Q300 ve 1680 metre de Q400’lük olmak üzere toplam 9754 metre çelik içmesuyu boru hattı yenilenecek. Malatya Belediyesi tarafından Karakavak, Turgut Özal, Özalper, Çilesiz ve Samanlı mahallelerinde de 12 bin 585 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı şebekesi döşeniyor. Çalışmaların başladığı bu proje kapsamında; şehrin batı girişine ise 1739 metre Q1200, 1343 metre Q800, 182 metre de Q400’lük olmak üzere toplam 3264 metre drenaj hattı döşenecek.
 
Sanayi-Çavuşoğlu bölgesinde de içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarına başlayan Malatya Belediyesi, bu bölgede şu ana kadar 100 metre duktil, 3469 metre Q110 PVC, 1033 metre de Q160’lük PVC boru döşerken, toplamda 7836 metre içmesuyu şebeke hattını yenileyecek. Yol genişletme ile alt ve üstyapı çalışmaları devam eden Turgut Temelli Caddesi devamı Çevreyolu altında ise 900 metre uzunluğunda içmesuyu boru döşeme çalışmaları ile 850 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmaları devam ediyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız