SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ama Sporcu Türkiye Rekoru Kırdı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:39
Ama Sporcu Türkiye Rekoru Kırdı
A- A+ PAYLAŞ
İzmir'de 11 ile 12 Şubat günleri arasında Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 'Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası' tamamlandı.
 
İzmir Atatürk Stadı'nda yapılan şampiyonaya 25 ilden 128 erkek ve 50 kadın sporcu katıldı. Şampiyonada İlimiz sporcusu B (1) Kategorisinde Emre Yaylacı uzun atlamada 4.47 cm atlayarak Türkiye rekorunu kazandı. Emre Yaylacı'nın aynı zamanda turnuvada 100 metrede de Türkiye 3.’sü oldu. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sadi Fındıklı yaptığı değerlendirmede, " Emre Yaylacı kardeşimizin almış olduğu bu dereceler bir tesadüf değildir. Yaklaşık iki aydır İl Müdürlüğümüz Atletizm antrenörü Erdal Altuntaş yönetiminde bilinçli olarak çalışmalarına devam etmiş olup, yine İl Müdürlüğümüz tüm imkânları seferber edilerek, Emre’nin her antrenman evinden alınıp antrenmana getirilmesi,   antrenmandan tekrar evine bırakılması için özel araç ve şoför temini yapılmıştır. Emre de yapılan bu destekle yüzümüzü güldüren ve göğsümüzü kabartan sonuçlarla şampiyondan dönünce bizleri oldukça sevindirmiştir. Umuyorum daha uzun ve daha disiplinli çalışmalar sonunda Dünya  rekorlarını kıracağız." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız