SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Başarıyı Yükseltme.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:03:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde terörün zararları anlatıldı.Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez’in projelerinden biri olan 'Aktif Veli Başarılı Öğrenci Projesi’nin bu haftaki konusu “Terör” oldu.

Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Mehmet İlkaya, Duran Zincirkıran, Bülent Satıh ve Mehmet Akay, terörün zararlarını anlattı.

Seminerde konuşan Komiser Komiser Duran Zincirkıran, ”Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve bu yıl başından beri uygulanan veli eğimini hedef alarak öğrencilerin başarılarını yükseltmeyi amaçlayan “Aktif veli başarılı öğrenci” projesinin bu haftaki konusu terör olması münasebetiyle çocukların terör örgütlerine bulaşmamaları konusunda eğitim veriyoruz” dedi.

Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü polis memurlarının hazırladıkları slayt film gösterisinden sonra Duran Zincirkıran, terörün zararlarını anlattı. Zincirkıran, terör örgütlerinin boş durmadığını belirterek, “Örgütler gençleri hedef almaktadır. Bu çocukları suç bataklarına kolayca itebilmektedirler. Terör hak ve adilce yaşamayı kabul etmeyip, vatandaşın malına canına arabasına işyerine zarar vermeyi bir kazanç sayar kendisine. Çeşitli propagandalarla girişimlerini sürdürüyorlar. Bu konuda millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalı, provokasyonlara gelmemeli, dikkatli olmalıyız.” dedi.

Seminere, Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, Şube Müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız