SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Birbirimizi Kalkındırmak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:56
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Sektör Kurulu Toplantıları’na devam etti. MÜSİAD Malatya Şubesi, Sektör Kurulu Toplantıları kapsamında Malatya’nın inşaat sektöründeki geleceğini masaya yatırdı.

MÜSİAD Malatya Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, yönetime geldikten sonra komisyonlar kurduklarını ifade etti.

MÜSİAD’ın çalışma şeklini farklılaştırdığına dikkat çeken Balin, komisyonlar kurarak, çalışmaların daha verimli bir hale getirildiğini belirtti.

Balin, inşaat sektörüyle ilgili geçen yıl yapılan toplantılarda Mania Planı’nın en büyük sorun olarak karşılarına çıktığını anımsatarak, “Mania Planını Malatya gündemine taşıdık. Genel merkeze de bir rapor halinde bunu sunduk. Yapılan çalışmalar neticesinde de bu sorun çözüldü” dedi.

12 sektör kurulu toplantısı yapacaklarını kaydeden Balin, inşaat sektöründe de 3 toplantı yapacaklarını dile getirdi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Hüseyin Apak ise sektör kurulları toplantılarının oldukça verimli geçtiğini kaydederek, sorunların masaya yatırılarak, çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Üyelerin bir araya gelip, birbirleriyle ticaret yapabilmelerini da sağladıklarını ifade eden Apak, “MÜSİAD çatısı altında birbirimizi kalkındırmak en büyük amacımız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız