SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Bu Performansı Tekrarlamak"

0
Güncellendi - 2016-02-05 03:28:15
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta 30 puanla lider durumda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 12. haftasında deplasmanda 6 Şubat Cumartesi günü Kayseri ekibi Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin geride kalan 11 haftasında 10 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 30 puan toplayan ve zirvede yer alan mavi kırmızılılar, ikinci yarının ikinci maçını da deplasmanda oynayacak. Cumartesi günü Kayseri'de Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile karşı karşıya gelecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Yeşiltepe'de hazırlıklarına devam etti.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasının ardından yapılan pas ve top kapma çalışmasıyla sona erdi.

Takıma devre arasında Gazikentspor'dan katılan Gülkız Özdemir, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, aynı performansı ikinci yarının ikinci maçında da göstermek istediklerini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, "İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Tokat ekibi Erbaa Gençlik Spor ile karşılaştık. Takım olarak baştan sona iyi bir performans ortaya koyduk ve 10-0'lık bir galibiyet aldık. Farklı galibiyetten çok futbolcu arkadaşlarımla birlikte ortaya koymuş olduğumuz performans bizleri çok mutlu etti. Amacımız bu performansı önümüzdeki maçlarda da en iyi şekilde tekrarlamak." dedi.

İkinci yarının ikinci maçını da deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Özdemir, zorlu deplasmanda tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Özdemir, "Ligin 12. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile karşılaşacağız. Bir Kayseri ekibi ve kolay bir maç olmayacak. Ancak bizde takım olarak bu zorlu müsabakaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönüp, iyi gidişi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız