SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Cazibe Merkezi Olmak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:49:57
A- A+ PAYLAŞ
 
Haber Kanalı CNNTÜRK’ün hazırladığı “Anadolu’da Yarın 2012 Malatya” programına katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, amaçlarının Malatya’yı bölgenin en modern ili haline getirmek olduğunu söyledi. 
 
Malatya Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Vali Vekili Bilal Bozdemir, Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Ömer Faruk Öz ve çok sayıda davetlinin katıldığı ve moderatörlüğünü Şirin Payzın’ın yaptığı programa Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Ticaret Sanayi Odası Başkanı H.Hüseyin Erkoç’ta katıldı.
 
Malatya’nın birçok özelliğinin yanı sıra suyunun da çok özel olduğunu belirten Başkan Çakır, “Belki Dünya’da çok az şehirde olan kendi cazibesiyle ve hiçbir arıtmadan geçmeden şehre yetebilecek kapasitede bir suyumuz var. Malatya yeşil bir şehir. Amacımız Malatya’mızı bölgenin en modern ili ve cazibe merkezi konumuna getirebilmektir”dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır,”Malatya, Türkiye’nin doğusuyla batısını birleştiren, kuzeyle güneyin buluştuğu kavşak noktalarından bir tanesi. Malatya hem güneye hem de batıya açılan bir kapı konumunda. Son yıllarda sanayi hızla gelişiyor. Malatya kayısıdan kaynaklanan tarımda büyük bir mesafe aldı ve önemli bir girdisi var. Vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap verebilecek, planlı büyüyen, sorunsuz bir şehri oluşturabilmek en büyük hedefimizdir”.dedi.
 
Çakır, “Malatya’da çok sayıda sanayicimiz var. Türkiye ekonomisine katkı sağlayan birçok sektöre yön verebilecek kapasitede sanayicilerimiz var. Amacımız bütün sanayicilerimizi Malatya da tutabilecek bir yapıyı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız