SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Daha İleriye Gitmek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:02
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 
 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurula; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Saha Komiserleri Başkan Vekili Nurettin Doğan ile antrenörler katıldı.
 
Olağan genel kurulda bir konuşma yapan Fahrettin Eserdi, antrenörlerin eğitici bir rol üstlendiklerini kaydederek, "Antrenör, çocuğun yetişmesinde aile kadar önemli bir yere sahiptir. Yüzlerce gencin bu anlamda sizleri örnek aldığını unutmadan bu mesleği icra etmelisiniz" dedi.
 
Eski antrenörlerden Mehmet Duman, antrenörlerin birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğinin altını çizerken, yine eski antrenör Şerif Fırat da, "Son dönemde Malatyalı antrenörler olarak üzülerek söylemeliyim ki, birlik ve beraberlik içinde olamadık. Geçmişte bu derneği kurduğumuz zaman bir yerlere getirmeye çalıştık. O dönemde 40 antrenör varken şu an 216 antrenör arkadaşımız derneğe kayıtlı. Dolayısıyla önce birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde, Nihat Bayındır TÜFAD Malatya Şube Başkanlığı görevine seçildi.
 
Seçim sonrası bir konuşma yapan Nihat Bayındır, amaçlarının Malatya futbolunu ve antrenörlerini daha ileriye taşımak olduğunu ifade ederek, "Bizim gayemiz antrenörlerimizle birlik ve beraberlik için daha ileriye gitmek. Bu anlamda da bütün antrenörlerimizin desteğini bekliyorum" şeklinde konuştu. Seçimde divan başkanlığını yapan Seyfullah Özdemir, yeni yönetime başarılar diledi.
Nihat Bayındır başkanlığındaki TÜFAD Malatya Şubesi yönetimi şöyle oluştu:
 
"Muharrem Zeyno, Cumali Dedeoğlu, Eyüp Menge, Sezer İnce, Bayram Baysal, Kadir Gülver, Nihat Ünlü, Ali Kayaduman, Berkan Erkoç, Suat Yağız, Kemal Arslan, Abdullah Ergün, Murat Taştan, Yılmaz Aslan"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız