SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç En Kısa Zamanda Tamamlamak"

0
Güncellendi - 2016-01-15 17:01:20
A- A+ PAYLAŞ

  • Fahri Kayahan Bulvarını TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştiği Beydağı Mahallesine bağlayan yeni yol, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent içi ulaşımda trafik akışını rahatlatacak stratejik öneme sahip yeni yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde yeni bir yol açıyor.

Fahri Kayahan Bulvarını TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştiği Beydağı Mahallesine bağlayan yeni yol, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde. Çalışmaların devam ettiği yolun bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi 27 iş makinesiyle çalışıyor.

Başkan Çakır incelemelerde bulundu

11399e92-fca7-48a9-b8ec-01113bd118ddMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. İnceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen ile ilgili genel sekreter yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürleri de katıldı.

Hava şartlarının elverdiği ölçüde kış aylarında da hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Çakır, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini, başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmaların sürdüğünü söyledi.

"Bölgedeki sorunları çözmeye gayret ediyoruz"

Kent içi ulaşımı rahatlatacak yolları açmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Çakır, “Çalışmalarına yeni başladığımız 2 kilometrelik yolumuz Fahri Kayahan Bulvarını, TOKİ bölgesi ile Beydağı Mahallesi’ne bağlıyor. Yolumuzun genişliği 50 metre olacak. Bu yolumuz üzerinde 750 bin m3 hafriyat ve dolgu çalışması yapılacak. Aks üzerinde bulunan 27 mesken yıkılacak. Yine bölgede bulunan Karagöz Deresini, Horata suyuna bağlayacağız. Beydağı bölgemizde kentsel dönüşümle birlikte yoğun bir nüfus yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yeni yaşam alanımızda tüm sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Güney Kuşak yolumuz da bu bölgede geçiyor. Kuşak yolunda da çalışmalarımız devam ediyor.  Bu bölgede yapılan yol çalışmaları, kent içi ulaşımın rahatlamasına da katkı sağlayacak. Şuan burada yaklaşık 27 aracımız çalışıyor. Amacımız en kısa zamanda yolumuzu tamamlayarak, hizmete açmak. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali (8 yıl önce)
    Amaçları orada yandaslarinin kapatmış olduklar arazileri imara açmak millete de hizmet diye yutturuyorlar o yoldan gidersek nereye gideceğiz Fahri Kayahana ne var orada hastahane mi var resmi daire mi var...hiç biri yok...Amaç birilerini zengin etmek...
    0
    0
    Yanıtla