SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç En Yüksek Oy"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:36
A- A+ PAYLAŞ

CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş çalışmalarına hız verdi. Yoğun bir tempo ile Arguvan ve köylerinde yürütülen ziyaret ve toplantılardan sonra bu hafta sonu Malatya'daki Arguvanlılarla buluşan Kızıldaş yapılan toplantılarda yoğun ilgi ile karşılandı.

Malatya'daki Arguvan köy dernekleri ile yapılan hafta sonu toplantıları, Akören köyü Derneği, Atmalılar Derneği ve Yukarı Sülmenliler Derneğinde ayrı ayrı yapıldı. Her üç dernekte de yoğun ilgi ile karşılanan Kızıldaş seçim çalışmalarını anlatarak seçimleri en az iki kat oy farkı ile alacaklarını söyledi. 

Kızıldaş, "Amacımız en yüksek oyla Arguvanlıları Malatya'da temsil ederek Arguvanlıların başlarını hep yukarıda tutmaktır” dedi. CHP Arguvan adayı Kızıldaş “Yaşadığımız bu süreçte AKP’nin alacağı her oy Arguvanlıların onuruna, gururuna dokunacaktır. Arguvan halkı onuruna ve gururuna çok düşkün bir halktır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, sorulan soruları da cevaplandırırken bazı konulara dikkat çekti."AKP’liler bu seçim aşamasında dahi çalışmalarına seçmen sildirme ile başlayarak Arguvan’a ihaneti seçtiler. Biz silinen seçmenlere itiraz etmeseydik 250–300 kişi civarında Arguvanlının seçme hakkı gasp edilecekti, aynı zamanda nüfus kaydı da silinecek, dolayısı ile iller bankasından gelecek katkı payı da, o oranda azalacaktı. Yani Arguvan belediyesinin kasasına girecek olan bu para ile yaklaşık 10 kişinin istihdamına engel olunacaktı. Bu da Arguvan’a, Arguvanlılara ihanet değil de nedir. Başka nasıl açıklanabilir" dedi.

Kızıldaş projelerinden de bahsederek "Arguvan'ı yaşanabilir, çağdaş tertemiz bir kültür kenti haline getireceğiz "diyerek gösterilen ilgiden dolayı dernek yöneticilerine ve tüm Arguvanlılara teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız