SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Eski Kültürü Yaşatmak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:19
A- A+ PAYLAŞ

PTT'nin ücretsiz dağıtması ile tebrik kartı kültürü yeniden canlanmaya başlarken, kampanyaya minik öğrenciler de destek verdi. 

PTT’nin kuruluşunun 172'nci yıldönümü nedeniyle Malatyapark AVM’de açılan standı, Fırat İlköğretim Okulu 2/C sınıfı öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler burada PTT’nin ücretsiz olarak dağıtmış olduğu tebrik kartlarını doldurarak, sevdiklerine ve yakınlarına gönderdi.

PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, 172'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle başlatmış oldukları "Kart Bizden Göndermek Sizden" kampanyasının ilgi gördüğünü belirterek, çocuklara eski kültürü yaşatmak istediklerini söyledi.

Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Numan İşcan da, PTT’ye verilen imkan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çocukların örnek almasını ve tebrik kartını alışkanlık haline getirmelerini istediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız