SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Görmek, Sorun Dinlemek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis üyelerinin her ay geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ilçe gezilerine devam edilirken, Doğanşehir ilçe gezisine birçok yetkili de katıldı.

Doğanşehir ilçe gezisine Vali Ulvi Saran, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İ Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Kaymakam Cevdet Atay, Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Gazi Üniversitesi şehir planlayıcısı Saffet Atık, iş adamı Vahap Küçük, AKP İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş, il genel meclis üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, Sürgü Belediye Başkanı Faruk
Taşdemir, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Gövdeli Belediye Başkanı Bayram Kaya ve Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Vali Ulvi saran, "İl Genel meclis üyeleri her ay bir ilçeyi ziyaret ediyor ve ilçenin sorunlarını yakından takip ediyorlar. Doğanşehir doğal yapısıyla çevre güzelliğiyle bitkisel örtüsüyle güzel ilçelerimizden biri. Bu ziyarette hem il genel meclisimizin, beldemizin sorunlarıyla ilgilenmesi hem de ayrıca bizleri bir arada bulunmamızı sağlıyor. Bizde böylece ilçe yöneticileriyle birlikte oluyor, sorunları yerinde inceliyoruz. Amacımız ilimizin farklı köşelerini görmek ve sorunları yakından dinlemek. Bu çerçevede güncel gelişmeleri de nasıl bir alanda sonuçlar getirdiğini görme olanağı da buluyoruz "dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Navi Şavata ise "Sayın valimiz 2. toplantımıza iştirak ediyor. Problemleri yerinde görüyoruz. Bu toplantılar hayırlısıyla devam edecek. Bu gezilerin iyiliklerini gördük" ifadelerini kullandı.

Heyet, daha sonra Doğanşehir üyeleri ile birlikte Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay ve Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız