SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç İstihdama Katkı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:05
A- A+ PAYLAŞ
 
İş-Kur Malatya İl Müdürlüğü tarafından Mesleki Eğitim Kursları ve İşgücü Uyum Hizmetleri kapsamında verilen eğitimlere devam edildi. 
 
İş-Kur İl Müdürlüğü eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Kurs Yöneticisi Feyzullah Kaya, tarafından proje hazırlığı ve hazırlanan projelerde dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili katılımcılara bilgiler verildi. Eğitim çalışması öncesinde bir konuşma yapan Kurs Yöneticisi Feyzullah Kaya, "İstihdam Kurumu olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işveren ile işçi arasındaki köprü görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek ve kurum faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşmak için böyle bir toplantı düzenledik.
Amacımız, toplum yarına düzenlenen programlardan (TYÇP Projeleri) nasıl yararlanılacağı, proje tekliflerinin nasıl hazırlanılacağı ve İş-Kur'a nasıl müracaat edileceği, projelerin İŞKUR komisyonunca nasıl değerlendirildiğini, projelerin amaçları hakkında bilgiler sunacağız. Verilen eğitim sonunda proje dosyası hazırlanırken neler yapacağınızı ve nelere dikkat edeceğinizi öğreneceksiniz. Bu noktada en büyük amacımız, hazırlanan projelerin ilimizin istihdamına katkı sağlamasıdır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız