SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Lay Lay Lom Değil!'

A- A+ PAYLAŞ

Boks İl Temsilcisi Bülent Karakaş, Türkiye Boks Şampiyonasına katılacak sporcuları belirlediklerini söyledi.

Karakaş yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta Boks İl Şampiyonası'nı yaptık. Amacımız Yıldızlar ve Gençler de çok iyi hazırlanmaktı. Bu nedenle yaptığımız seçmelerde Türkiye Şampiyonası için sporcularımızı belirledik. Ancak sporcu sayımız yetersiz kaldı. Geçen yıldan derece yapan iki sporcumuz vardı. Bu sporcularında dahil olduğu bir liste hazırladık" dedi.

Ailelerden sporcu olan çocuklarını iyi takip etmelerini isteyen Karakaş, "Ailelerimizden isteğimiz, sporcu olan çocuklarını iyi tanısınlar. Bazı antrenörler çocuğa fazla ümit aşılıyor, ailede bütün yatırımını çocuğunun üzerine yapıyor. Böyle bir şey yok. Sporcu Malatya'dan zor çıkıyor. Yarışmalarda rakibi olmuyor, birinci çıkıyor. Dolayısıyla da Türkiye Şampiyonası'na gidiyor, 3 raunt maç yapamıyor. Bizim amacımız turistik geziye gidip, lay lay lom yapmak değil, biz başarı adına uğraşıyoruz. Emeğimizi
ve enerjimizi başarılı olacak sporcularımıza harcıyoruz. Boks sporunu Malatya'da daha ilerilere nasıl taşıyabiliriz bunun uğraşını veriyoruz. Spor yapan çocukları olan ailelerimiz duyarlı olup, çocuklarını takip etsinler" diye konuştu.

Karakaş, kurumlara da uyarıda bulunarak, "Bir de buradan kurum ve kuruluşlara uyarıda bulunmak istiyorum. Boks İl Temsilcisi'nin imzası olmadan gelen belgeleri işleme koymasınlar. Öncelikli olarak bizi arayıp, bilgi alırlarsa daha iyi olur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız