SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Malatya’yı Kalkındırmak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarmuzu Mahallesi’nde gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler nedeniyle, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz ve mahalle sakinleri tarafından Belediye Başkanı Ahmet Çakır onuruna bir yemek verildi. 

Düzenlenen yemek programı öncesi bir teşekkür konuşması yapan Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın, daha büyükşehir olmadan önce bu yolumuza emeği çok geçti. Önce yolu genişletti, otobüs yokken mahallemize otobüs seferleri koydu. Kanalizasyon, içme suyu ile ilgili eksikliklerimizi giderdi. Kaynarca İlköğretim okulunun önünden başlayıp yol genişletmeleri yaparak, yolumuzu Yaka Mahallesi’ne bağladı. Yolumuzun asfaltı yapıldı. Bazı sorunlarımız da var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, bundan önceki sorunlarımızı çözdüğü gibi bu sorunlarımızı da çözüme kavuşturacaktır. Kendisine ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, Başkan Ahmet Çakır'a teşekkür etti. Polat, "Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. AK belediyeciliğin temelinde hizmet vardır. Bizler bu görevlere, millete hizmet etmek için geldik. Bu hizmetleri yapınca bizim mutluluğumuz ve sevincimiz daha da artıyor. Bu yolda da devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, sorunları birinci ağızdan dinlemek ve ortak çözüm yolları bulmak amacıyla göreve geldikleri ilk günden beri mahalle gezilerini sürdürdüklerini belirterek, "Hemşehrilerimizle ne kadar buluşursak o kadar çok sorunları çözüyoruz. Bizim amacımız Malatya’yı kalkındırmak, geliştirmek. Zaten, sağlıklı yapılanmayı yapmak belediyelerin temel görevlerinden. Dolayısıyla bu tür çalışmalar şehrin pozitif yönden gelişmesine katkı sağlıyor. Bizim şehrimiz komşu şehirlere göre daha hızlı gelişmeli ki, yatırımcıyı da çekebilsin. Bu istihdama ve şehir ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Biz hedefimizi büyük koymak zorundayız. Malatya’nın hangi noktasına giderseniz gidin her bölgemiz şantiye gibi. Arapgir’in birçok noktasında çalışmalar yapıyoruz. Doğanyol’un Diyarbakır sınırında Korultay Köyü'nün şu an asfaltı yapılıyor. Aynı şekilde Pütürge’nin Sakuaşığı bölgesinde, Kahramanmaraş sınırında, Nurhak’a yakın bölgede ekiplerimizin çalışması devam ediyor. Arguvan'da, Darende’de, Kale’de çalışmalar devam ediyor. Bununla birlikte birçok noktaya köprü ve menfez yapılıyor. 4-5 yılda yapılan iş miktarını emin olun 1 yıl içerisinde bitirmeye çalışıyoruz. Şu anda 650 kilometre asfalt kaplama çalışmasını yapmış durumdayız. Yazıhan'da, Dilek’te, Tecde de çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın büyük bir bölümünü de ilçe belediyelerimiz ile birlikte yapıyoruz" 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız