SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Pilot Takım Kazandırmak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:29
'Amaç Pilot Takım Kazandırmak'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor yeni sezon hazırlıkları için bayram sonrası kendi tesislerinde toplanacak. 

İç transferde Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile yeniden anlaşan sarı-kırmızılılar, dış transferde ise Pazarcıkspor’dan forvet Mehmet Temiz, stoper Orçun Gencebay, sol bek Enes Temizdemir ve Yeşilyurtspor’dan Savaş Günay'ı renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Müslüm Boztaş başkanlığındaki 44 Malatyaspor'da futbol takımının bayram sonrası Yeşiltepe'de bulunan kulübün tesisleri'nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın ikinci başkanı Barış Bingöl, yeni sezon için güçlü bir takım kuracaklarını söyledi.

"HEDEFİMİZ PİLOT TAKIM KAZANDIRMAK"

Önceliklerinin iç transfer olduğunu ve transfer görüşmelerini İstanbul’da sürdürdüklerini kaydeden Bingöl, “44 Malatyaspor’u gelecek sezon daha güçlü bir takım yapabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Mevcut futbolcularımız Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile görüşüp yeniden anlaştık. Dış transferde ise Pazarcıkspor’dan forvet Mehmet Temiz, stoper Orçun Gencebay, sol bek Enes Temizdemir ve Yeşilyurtspor’dan Savaş Günay'ı renklerimize bağladık. Tranferlerimiz devam edecek hocamız İsmail Tekin'in istediği oyuncuları alabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Listemizde çok iyi oyuncular var. Malatya futbol kamuoyunun da destekleriyle 44 Malatyaspor arzu edilen yere gelecektir inşallah. Yeni sezon için bayram sonrası toplanmayı düşünüyoruz. Bizim tek gayemiz Malatya futboluna bir pilot takım kazandırmak. Bu uğurda da gece gündüz çalışıyoruz. Bu sezon transfer politikamız dengeli ve de sürprize kapalı. Hocamız İsmail Tekin ile sürekli koordine halindeyiz. İnşallah iyi bir takım kuracağız. Biz bu sene hedef koymuyoruz. Hedefimiz zaten belli. Tabii ki başarılı olmak en büyük amacımız. Ancak söylediğim gibi bu hedef kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Zaten Malatya'ya bir pilot takım kazandırma hedefi, bizce en büyük hedeftir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız