SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Sağlıklı Temizlik'

A- A+ PAYLAŞ

Temizlik amacıyla kullanılan büyük araçların giremediği dar sokaklar ve kaldırımlar için üç adet süpürme aracı alındı. Alınan araçların toplam fiyatının 350 bin TL olduğu öğrenildi.

 Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yeni araçların alımıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya Belediyesi'nin temizlik işini yapan, Esenlik daha temiz bir Malatya için yatırımlarını devam ettiriyor. Alınan yeni süpürme araçları büyük süpürme araçlarının giremediği yerlerde, ara sokaklarda, kaldırımlarda, çarşı merkezlerinde kullanılacak. Sürekli büyüyen ve gelişen Malatya'ya daha iyi hizmet edebilmek için şirketimizin yatırımları devam edecektir" dedi.

'TOZ OLUŞUMU ÖNLENECEK'

Temizlik için alınan araçların birinin Johnston CN 200, ikisinin ise 414 RS model olduğunu sözlerine ekleyen Boyraz araçlarla ilgili şu bilgileri paylaştı.; "Alınan CN 200 sayesinde daha çabuk ve daha pratik bir şekilde temizleme işlemi gerçekleştirilecek. Süpürme işlemi sırasında püskürtülen su ile toz oluşması da önlenerek, sağlıklı bir süpürme işlemi yapılacaktır. Fırçalar yardımıyla vakum ağzına doğru süpürülecek çöpler, vakumlama ile çöp haznesine gönderilecek. CN 200‘ün tüm bu fonksiyonları, operatör tarafından kabin içinden kolayca kontrol edebilecek. Ayrıca, CN 200’ün fırçaları, birbirinden bağımsız olarak farklı yükseklik ve açıklıklarda da kullanılabiliyor. Bu sayede operatör, farklı yükseklikteki zeminlerde de aynı anda süpürme yapabilecektir" dedi.

'ARAÇ YÜRÜYEREKTE TAKİP EDİLEBİLECEK'

Boyraz diğer iki araç ile ilgili  şu bilgileri verdi; "Boyutları ve kıvrak yapısı sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip olan mini yol süpürme aracımız, kent mobilyalarının, oturma banklarının etrafını ve altını, çiçekliklerin ve park halindeki arabaların arasındaki çöpleri de kolayca temizleyecektir. Operatör, isterse aracı yürüyerek takip eder, isterse de katlamalı koltuk sistemini açıp koltuğa oturarak süpürme yapabilecektir. Yine bu aracımızda da hem fırçaların üzerinde iki adet, hem de çöp haznesinin girişinde bir adet olmak üzere üç ayrı yerde su püskürtme sistemi bulunmaktadır"

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız