SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Sorunu Ortadan Kaldırmak'

A- A+ PAYLAŞ

Kanalizasyon yapım çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunan belediye başkanı Ahmet Çakır, şehrin dört bir yanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Belediye Başkanı Çakır'ın incelemelerine ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Bir şehrin olmazsa olmaz yatırımlarının başında gelen alt yapı konusunda önemli çalışmalar yapan Malatya Belediyesi tarafından, bazı bölgelere ilk kez kanalizasyon hatları döşeniyor.

Sürdürülen kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, alt yapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, bir yandan yağmur drenaj kanallarının, bir yandan da kanalizasyon hatlarının yapımının büyük bir hızla sürdürüldüğünü ifade etti.

Yaka Mahallesi Birinci Etap Kanalizasyon Projesi çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını, ikinci etap çalışmalarının önümüzdeki yıldan itibaren başlanılacağını belirten Başkan Çakır, bir şehri köyden ayıran en önemli özelliğin alt yapı yatırımları olduğunu, göreve geldikleri ilk günden itibaren alt yapı çalışmalarına büyük ağırlık verdiklerini söyledi.

Başkan Çakır, Şehrin dört bir yanında yağmursuyu drenaj kanalları ile kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları sırasında Tecde Şentepe bölgesine ilk defa 6 km uzunluğunda kanalizasyon hattı döşedik. Yine Yaka Mahallemizde birinci etap kanalizasyon çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladık. 11 km uzunluğunda hat döşedik. Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallemizde de 2 km’lik kanalizasyon şebeke hattı döşedik. Yaka Mahallemizde 200 hane yaşamakta, mahallemizde sürdürdüğümüz çalışmaları 12 ayın sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Bir buçuk yıl içerisinde toplamda 31 km’lik kanalizasyon şebeke hattı döşedik. Malatya Belediyesi olarak tek amacımız Malatya’da kanalizasyon sorununu tamamen ortadan kaldırmak” dedi.

Yaka Mahallesi Muhtarı Abuzer Yiğit ile Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli de yaptıklarını açıklamada Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Yaka Mahallesi Muhtarı Yiğit, uzun bir dönemden beri muhtarlık yaptığını, Yaka Mahallesinin en büyük rüyalarından birinin gerçekleştiğini belirterek, “Yaka Mahallemizin en büyük sorunlarından bir tanesi çözülüyor. Başkanım ilgi gösterip, yardımcı oldu. Sorunda çözülüyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli’de yaptığı konuşmada, mahallerinde Malatya Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma yapıldığını, özellikle yapılan kanalizasyon çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız