SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amacım, O'nun Gibi Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:51
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya ikinci sıra milletvekili adayı Erdem Hüsnü Aslanoğlu,"Mevlüt Aslanoğlu bayrağını taşımak ve onu en yükseklerde dalgalandırmak benim en büyük amacım" dedi. 

Aslanoğlu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan MGC Başkanı Haydar Karaduman, şehirlerin efsanelerinin olduğunu ifade ederek, "Malatya'mızın da efsaneleri var. İnönü bir efsanedir. Özal efsanedir. Metin Emiroğlu efsanedir. Nurettin Soykan efsanedir. Aslanoğlu da efsanedir. Mevlüt beyin Malatya sevgisi, sevdası, Malatya'ya getirdiği hizmetler tartışılmaz. Siyaset üstü tüm Malatyalıların kalbinde ayrı bir yeri ve önemi vardır" dedi.

Karaduman, Erdem Hüsnü Aslanoğlu'nun Mevlüt Aslanoğlu'nun hatırası olduğunu belirterek, Malatyalıların kendisini bağrına basacağını kaydetti.

Malatya basını olarak Erdem Hüsnü Aslanoğlu'na vefa örneği göstereceklerini dile getiren Karaduman, milletvekilliği yarışında başarılar diledi.

Merhum eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu ve CHP Malatya ikinci sıra milletvekili adayı Erdem Hüsnü Aslanoğlu ise, MGC Başkanı Haydar Karaduman'a iyi dilekleri için teşekkür ederek, "Başkanımızın söylediği efsane isimler, Malatyalılar olarak hepimizin efsaneleri. Babamda burada yoğun çalışmalarıyla, Malatya sevgisiyle, Malatya insanına kattığı şeylerle efsane denilmesinden ben çok gurur duyuyorum. İnşallah bende onun seviyesine gelip, 10 sene, 20 sene sonra 'bir Erdem Aslanoğlu'da efsane oldu' diyebilirsiniz. İnşallah ben o çalışmayı burada gösterebileceğime inanıyorum. Çünkü Mevlüt Aslanoğlu bayrağını taşımak ve onu en yükseklerde dalgalandırmak benim en büyük amacım. Eğer ben onun kadar çalışmazsam, onun kadar Malatya sevgisiyle dolu olmazsam, Malatya'ya sahip çıkmazsam, ben o isme ihanet etmiş olurum. Ben o ismi kesinlikle yere düşürmek istemiyorum. En büyük amacım, yapmak istediğim şey; Malatya'ya, Malatya halkına onun gibi hizmet etmektir" diye konuştu.

Babası Mevlüt Aslanoğlu'nun zamanında yerel basının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini hatırlatan Aslanoğlu, "Yerel basının yaşadığı zorluklarla çok mücadele etti. Mecliste kanunlar çıkarılmasında da ön ayak oldu. Basın İlan Kurumuyla ilgili çalışmalar yaptı. İnşallah bizde 1 Kasım'dan sonra Malatya milletvekili olarak meclise gidersek, bizde bu sorunlarla ilgileneceğiz. Yerel basının yaşadığı zorlukları bizde göğüslemeye çalışacağız. İnşallah muvaffak oluruz" şeklinde konuştu. 

Aslanoğlu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin çok önemli işlere imza attığını da kaydederek, ilk ziyaretlerini Malatya Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiklerini belirtti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da, seçim startını aday listeleri belirlendikten sonra verdiklerini ifade etti.

7 Haziran'da yapılan genel seçimdeki ikinci sıra adaylarının değiştiğini hatırlatan Kiraz, önlerindeki dönemde Malatya kamuoyundaki bir çok çalışma ve ziyareti Aslanoğlu ile birlikte yapacaklarını kaydetti.

Kiraz, bayram arifesinde seçimlere doğru yürürken ülkenin zor bir dönemden geçtiğini savunarak, "Huzur, barış ve kardeşlik ortamının oluşması noktasında önümüzdeki dönemde hepimize önemli görevler düşüyor. Bizde CHP olarak bu sorumluluk bilinciyle bu süreci devam ettireceğiz ve 1 Kasım'da olumlu bir sonucun oluşması, Türkiye'yi düzlüğe çıkarabilecek, Türkiye'yi bu çıkmazdan kurtarabilecek bir yapının oluşması noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu düşüncelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız