SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amacımız Gidebildiğimiz Yere Kadar Gitmek"

0
Güncellendi - 2017-11-02 17:30:12
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Osmanlıspor için, "Umarım iki takım içinde güzel iki müsabaka olur. İlk maçımızın Ankara’da olması bizim için küçük bir avantaj oluşturabilir. Amacımız kupada gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek” dedi.

Kupa eşleşmesini değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, hem ligde, hem kupada emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

“Emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yeni statüsüyle birlikte daha heyecan verici bir görünüme kavuştuğunu belirten Gevrek, “Çekilen kura sonucu rakibimiz Osmanlıspor oldu. Umarım iki takım içinde güzel iki müsabaka olur. Tabi biz hem ligde, hem kupada emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Elbetteki ilk hedefimiz lig, ancak kupa da yeni statüsüyle heyecan verici bir görünüme kavuşmuş. İlk maçımızın Ankara’da olması bizim için küçük bir avantaj oluşturabilir. Amacımız kupada gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek” dedi.

“Erol Bulut hocamız ile birlikte takımımız bir ahenk yakaladı”

Gevrek, ligde zorlu bir periyoda girdiklerini de belirterek, “Erol Bulut hocamız ile birlikte takımımız bir ahenk yakaladı. Son haftalarda hem aldığımız sonuçlar, hem de oynadığımız oyun bizleri memnun ediyor. Tabi lig uzun bir maraton ve henüz 10 haftalık bir süreç geride kaldı. Ligde zorlu bir periyoda girdiğimiz de bir gerçek. Ben teknik ekip ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Bu hafta sahamızda güçlü bir takımla karşılaşacağız. Ancak kendi kimliğimizi sahaya yansıtırsak, iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Bu hakem için olumlu düşünmüyorum inşaAllah yanılmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    HAKEMLE MAÇ ALDIĞIMIZMI VAR SONUCA ETKİ ETMESİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ HAKKANİYETLİ OLSUNLAR LİGİN BAŞINDAN BERİ HAKKIMIZ YİYOLAR ALLAHINDAN BULSUNLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    aynen umarım adil bir maç yönetir bu adama hiç güvenmiyorum:((
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Hakem Bülent Yıldırım olmus. İnsallah macin sonucuna etki edecek kararlae vermez. Hep de bizim maclara veriyorlar bu hakemi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    Bende pek tutmuyorum.Bize iyi gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla