SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amacımız İstikrarı Yakalamak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:21:57
'Amacımız İstikrarı Yakalamak'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren AKP Malatya milletvekilleri, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti

Ziyarette konuşan Ali Evren, "7 Haziranda sonra hükümetimiz kurulur, herkes yerine oturur aş, iş devam eder dedik. Ama bazı çelişkiler oldu ve böylece 1 Kasıma kadar gelen bir süreç oldu. Tabi bu süreç ekonomiye yansıyor ve piyasayı allak, bullak etti. Tabi bu 1 Kasım güzel ve huzurlu bir seçim oldu. Türk milleti olarak ülkenin birlik ve beraberliğini gösterdik. Daha önemlisi hiçbir vukuat olmadı" dedi.

Ziyarette Milletvekilleri adına konuşan Bülent Tüfenkci, "Malatya’mızda ve Türkiye'de huzur içerisinde bir seçim geçirdik. Milletin iradesinin sandıkta tecelli etme noktasında yüksek katılımların da birisi oldu. En önemlisi mecliste temsil oranı en yüksek bir meclis oluştu, yüzde 97'ye yakın milletin her görüştü temsil ediliyor, bu büyük bir oran önümüzdeki dönem oluşacak süreç içerisinde, yeni kurulacak hükümet bizim 1 Kasım öncesi vadettiğimiz vaatlerimizi gerçekleştirme noktasında iyi bir performans ortaya koyarız. Amacımız istikrarı yakalamak hem de Türkiye’de ki faiz oranını düşürerek esnafımızın ve iş adamlarımızın önünü açmak" diye konuştu.

ŞAHİN'İN ZİYARETLERİ..

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Malatya Fuzuli Caddesindeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin Türkiye’nin artık bir istikrar ülkesi olacağını ifade ederek, “1 Kasım’da istikrardan yana irade ortaya koyan bütün vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Yeni yasama dönemi ile birlikte verdiğimiz sözleri ve vaatleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine devam eden ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarını, esnafları ve köyleri ziyaret eden Şahin’in son durağı Fuzuli Caddesi'ndeki esnaflar oldu. Buradaki esnaflara teşekkür ve şükranlarını ileten Şahin esnafların sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşların 1 Kasım’da üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini söyleyen Şahin, “Çok önemli bir dönemeçten geçildiğinin bilinciyle en ücra noktalardaki köylere kadar gidip vatandaşlarımızdan oy istedik ve 1 Kasım’da yüzde 50’lik bir oyla vatandaşlarımızın desteğine mazhar olduk. Elbette bundan sonra şımarmadan ve ne oldum delisi olmadan üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Şundan emin olmak lazım Türkiye artık bir istikrar ülkesi olacak. 1 Kasım’da istikrardan yana irade ortaya koyan bütün vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Yeni yasama dönemi ile birlikte verdiğimiz sözleri ve vaatleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız