SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amacımız Seçkin Takım Kazandırmak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:32
'Amacımız Seçkin Takım Kazandırmak'
A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi A grubunda mücadele eden ve şampiyonluğu daha önce garantileyen İnönü Üniversitesi futbol kulübü, kurulduğu günden beri yönetimi, teknik heyeti ve sporcularıyla Malatya futboluna katkı sağlamak için kulüp bünyesinde örnek çalışmalara imza atıyor. 

Kulübün misyonunun Malatya futboluna hizmet olduğunu vurgulayan İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Yrd. Doç. Dr. Özgür Karataş, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Malatya’ya bir futbol takımı kazandırma çabasında olduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Özgür Karataş, “Kulübümüzün kuruluş amacı ilimize profesyonel ligde mücadele edecek bir futbol takımı oluşturmaktır. Bu amacımızı gerçekleştirmek için öncelikle kulübümüzün yönetimine spor kulüpleri yönetimini bilen, sporda risk yönetimi alanında uzman kişiler ve profesyonel ligde görev yapmış teknik heyeti bir araya getirildikten sonra sporcularımızın sakatlanması halinde tedavilerinin yapılması için profesörlerden oluşan akademisyenlerle işbirliği yaparak kulübümüzde profesyonel bir yönetim anlayışı oluşturulmuştur. Daha sonra başta Besyo öğrencileri olmak üzere Üniversitemiz genelinde futbolcu taraması yapılarak seçmeler yapılmıştır. Ayrıca ilimizin güzide futbolcuları arasında da takımımıza güç katacak futbolcuları da kadromuza katarak Malatya amatörüne seçkin bir futbol kulübü kazandırmanın mutluluğunu ve övüncünü yaşamaktayız” dedi.

İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü’nün tesis noktasında da örnek bir kulüp hüviyetinde olduğunu kaydeden Karataş, “Kulübümüzü güçlü kılan yönleri arasında sentetik futbol sahası, kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı ve açık halı sahalar, fitness merkezi, açık ve kapalı kort tenisi sahalarının olması, kulüp yönetimi, sporcularımızın eğitim seviyelerinin yüksek olması ve Üniversitemizde Derebeyleri taraftar topluluğunun oluşturulması kulübümüzü güçlü kılmaktadır. Bu güçlü özellikleri bünyesinde bulunduran İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü kurulduğu gönden beri namağlup yoluna devam etmektedir. Çağdaş yönetim anlayışıyla şehirle bütünleşen kulübümüz ilimiz amatör kulüplerine tesislerini açarak amatör kulüplere de destek vermektedir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız