SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aman!. Vali Bey Islandı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:17
Aman!. Vali Bey Islandı..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Bayramı geçit töreni, İnönü Caddesi'nin Sümerpark ile AVM arasındaki bölgede oluşturulan protokol tribününün önünde kutlandı. Geçit töreni sırasında yağış olmazken, protokol tribününde oturan Vali Vasip Şahin'in üzerine, tribünün üstüne gerilen brandanın üzerinde bulunan ve daha önceki yağmurdan kalan sular damlamaya başladı. Vali Şahin'in üzerine su damlarken, protokol tribünü hareketlendi. Valinin çevresinde oturanlar, suyun damlamadığı tarafta Valiye yer açmaya çalışırken, Belediye Başkan Vekili Selim Pilten de, mendil ile Valinin elbisesine damlayan suları temizledi.

FOTOĞRAFLAR: Selahattin GÖKATALAY (Görüş Gazetesi)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız