SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amani'yi Aradık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:25
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Selim Dağ, "İlerleyen haftalarda keşke dememek adına yine üst düzey performans ortaya koyacağız" dedi.

Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Dağ, "Öncelikle maça çok iyi başladık. Takım halinde üst düzey bir performans ortaya koyduk. Lidere yakışır bir futbol oynadık. Fakat skor olarak ne kadar güzel oyunda ortaya koysanız, bazen olmayınca olmuyor. Birçok pozisyona girdik. Fakat o pozisyonları değerlendiremedik. O gün şansta bizim yanımızda değildi. Yediğimiz goller gözler önündeydi. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu maçta sakatlarımızda vardı. Şuan kağıt üzerinde şansımız devam ediyor. Fakat önceden yüzde 50 şansımız varsa şimdi yüzde 30 indi. Şansımızı bayağı azalttık. Ama biz mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Sonuçta ilerleyen haftalarda keşke dememek adına yine üst düzey performans ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

"ZOR DEPLASMAN OLACAK"

Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Selim Dağ, "Suruç Gençlik Spor kendi ilinin takımı olan Karaköprü Belediyespor ile çekişiyorlar. Düşmemek için mücadele ediyorlar. Bütün deplasmanlarımız sor oluyor. Bu deplasmanda zor olacak. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum" diye konuştu. 

"AMANİ'Yİ ARADIK"

Bu sezon gol yollarında Amani'yi aradıklarını dile getiren genç golcü, "Takıma sonrada katıldım. Eksiklerim vardı. Performans olarak bir düşüş dönemi geçirdim. Haftalar geçtikçe, forma giydikçe o eksikliklerimi kapattığıma inanıyorum. Performansımı yükselttiğime inanıyorum. Geçen sezon forma giydiğim dönemde Amani ile güzel bir ikili oluşturmuştuk. Bu sezon onun yokluğunu ok aradık. Bize çok puanlar kazandırmıştı. Ayhan ağabeyimizde takıma ikinci yarı katıldı ve onunda katkısı bize çok oldu.ama bir Amani'yi aramadık desem yalan olur” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız